Homepage  / Articole

La “Dansez pentru tine” se dansează din buric

La “Dansez pentru tine” se dansează din buric

de Redactia Tvmania

“Dansez pentru tine” revine astăzi cu un spectacol plin de strălucire şi sex-appeal, pentru că unul dintre stilurile de dans ale serii va fi belly-dance-ul. Costume sexy, sutiene împodobite cu bănuţi auriţi, burice goale înconjurate de kilograme de strălucire la propriu, astfel vor arăta perechile concurente în cea de-a doua seară de dans.

Proba de Bollywood va fi deschisă de o apariţie care a fost considerată una dintre cele mai sexy care au fost vreodată la “Dansez pentru tine”. Îmbrăcată sugestiv pentru proba de belly-dance, Roxana Ionescu va reveni în ringul visurilor alături de fostul său partener, Ştefan Rebeja, pentru a demonstra concurenţilor din acest sezon cum arată un dans din buric de nota 10.

Cea de-a doua probă de dans din concurs, stilul de dans tras la sorţi de fiecare pereche va avea ca temă Balul Armatei.

Catrinel Sandu va fi un înger sexy care va face un dans contemporan alături partenerul său Ionuţ ce va întruchipa un soldat însângerat de pe front. Jojo va fi la începutul dansului Statuia Libertăţii, iar pe parcursul piesei îşi va da jos coroana de pe cap şi cearceaful de pe ea şi va dansa o salsa incendiară alături de partenerul ei Ionuţ.

Pepe va fi un rege vineri seară, la rock’n’roll-ul pe care l-a tras la sorţi. El va încerca să-l întruchipeze pe Elvis Presley. Daniel Niţoiu şi partenera sa Alexandra vor avea de dansat un reggaeton glamour, Andreea Ibacka şi partenerul său Paul vor electriza publicul cu un electric-boogie plin de impulsuri, iar Aylin Cadîr va fi o divă retro a anilor 40 într-o coregrafie elegantă de tango alături de partenerul ei Ovidiu Danci.

În primul duel din acest sezon, Mircea Solcanu şi partenera sa Roxana se vor duela cu Alex, toboşarul trupei Zero, şi partenera acestuia, Cornelia Condeescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton