Homepage  / Știri

Lady Gaga a ajuns de 6 ori la spital în 2009

Lady Gaga a ajuns de 6 ori la spital în 2009

de Redactia Tvmania

Lady GaGa (24 de ani) a ajuns de şase ori la spital numai în decursul anului trecut din cauza obiceiurilor sale culinare, anunţă femalefirst.co.uk.

David Ciemny, fostul manager al turneelor cântăreţei, spune că aceasta mânca dulciuri şi prăjituri, după care se înfometa săptămâni la rând ca să încapă în costumele purtate pe scenă.

„Când am spus că era bolnavă, mă refeream la condiţia ei fizică şi mentală. Era foarte presată să slăbească”, se destăinuie fostul manager în cartea biografică „Poker Face”, scrisă de Maureen Callahan.

Nevasta lui David Ciemny, Angela, spune că Lady GaGa se cuibărea în patul ei înainte de a cânta: „Îi spuneam că trebuie să mă duc la soţul meu şi voi fi în camera alăturată. Îmi trimitea mesaje text în care-mi spunea că îi lipsesc şi mă ruga să mă întorc”.

Deşi a ajuns de şase ori la spital din cauza „dietei”, problemele de sănătate au urmărit-o pe Lady GaGa şi în 2010. Ea a fost forţată să anuleze câteva concerte din Statele Unite din cauza unor probleme la inimă cauzate de oboseală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton