Homepage  / Articole

Lady Gaga a devenit spărgătoare de relații

Lady Gaga a devenit spărgătoare de relații

de Redactia Tvmania

Un nou cuplu a apărut la Hollywood. Lady Gaga se laudă, mai nou, cu relația ei de iubire pe care o trăiește alături de starul din „Vampire Diaries” Taylor Kinney. Problema este că povestea nu este perfectă, întrucât interpretul vârcolacului Mason Lockwood din „Jurnalele vampirilor” a fost furat din brațele altei femei de către starul pop Gaga, scrie National Enquirer.

Gaga l-a rugat pe Kinney să joace rolul iubitului ei în videoclipul piesei „You and I”. Iubita acestuia a aflat la doar câteva săptămâni de la filmarea clipului că cei doi artiști aveau o relație. Totul a ieșit la iveală după ce telefonul lui a apelat din greșeală numărul iubitei sale, chiar în timp ce celebrul „vârcolac” se afla alături de Gaga.

„Gaga s-a întâlnit cu iubitul lui Britanny (Britanny Sackett, n.r.) și ea a aflat că este înșelată. El i-a spus că Gaga a fost informată de faptul că avea o iubită. El nu a încercat să ascundă acest lucru, dar lui Gaga nu i-a păsat”, a povestit o prietenă a iubitei pe care Kinney a înșelat-o.

„Am primit un telefon de la el, din greșeală, și i-am auzit vocea lui Gaga”, i-a spus Britanny prietenei sale. Ea spune că i-a auzit spunându-și unul altuia cât sunt de sexy și că ceea ce făceau era foarte creativ, mai ales că totul se întâmpla la 3 dimineața.

Taylor Kinney a încercat să nege toată povestea, dar s-a despărțit până la urmă de fosta iubită. La puțin timp după aceea, el a fost văzut în compania lui Lady Gaga, într-un bar din San Diego. Patronul localului a povestit, pentru National Enquirer că cei doi erau foarte intimi, iar Gaga avea un zâmbet „satisfăcut”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton