Homepage  / Vedete străine

Lady Gaga, din nou pe platourile de filmare. Artista ar putea juca în viitorul film „Joker”

Lady Gaga, din nou pe platourile de filmare. Artista ar putea juca în viitorul film „Joker”

de Cătălina Matei,

După ce în ultima vreme a fost în centru atenției datorită coloanei sonore a filmului „Top Gun: Maverick”, unde și-a pus amprenta asupra temei principale, Lady Gaga s-ar putea întoarce la ipostaza de actriță. Artista ar putea fi Harley Quinn în viitorul film „Joker” care va fi un musical.

Lady Gaga are un program extrem de încărcat în ultima perioadă. Mai nou, artista s-ar putea alătura lui Joaquin Phoenix în distribuţia filmului „Joker: Folie à deux”, continuarea regizată de Todd Phillips, care va fi un musical, potrivit The Hollywood Reporter.

Ce este „Folie à deux”?  Face referire la termenul medical ce desemnează o psihoză care afectează doi indivizi sau mai mulţi, în general membrii aceleiaşi familii.

Singura persoană apropiată căreia Joker i-ar putea împărtăşi această tulburare este nimeni alta decât Harley Quinn, un personaj creat pentru prima dată pentru „Batman: The Animated Series” la începutul anilor ‘90.

Cei de la The Hollywood Reporter spun că „Joker: Folie à deux” ar fi un musical. Acest lucru este cu atât mai plauzibil cu cât Todd Philips a produs „A Star Is Born” în 2018, un film în care Lady Gaga şi-a făcut debutul pe ecran cu un rol principal. 

Doi ani mai târziu, diva pop a avut parte de un nou rol, alături de Adam Driver, în „House Of Gucci” în 2021. În septembrie 2020, se zvonea şi că va fi următoarea Regină Albă (alias Emma Frost) din saga „X-Men”.

Lady Gaga, criticată pentru cel mai recent rol al său

După ce „House of Gucci” a fost lansat în cinematografe în 2021, Patrizia Reggiani a criticat-o pe Lady Gaga pentru felul în care o interpretează în film. Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, a fost cea care a comandat uciderea soțului ei. Din distribuția filmului fac parte nume mari precum Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro, Jeremy Irons, Salma Hayek, dar și românca Mădălina Ghenea, care a interpretat rolul Sophiei Loren.

Patrizia Reggiani ar fi preferat ca artista să vină să o cunoască înainte de a începe filmările.

Sunt deranjată de faptul că Lady Gaga joacă rolul meu în filmul produs de Ridley Scott fără ca aceasta să fi avut intenția de a lua legătura cu mine. Nu este vorba despre partea economică, nu vreau niciun cent din încasările acestui film, este o problemă de bun-simț și de respect”, a spus Patrizia Reggiani, citată de Cosmopolitan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton