Homepage  / Articole

Lady Gaga doboară recorduri la VMA

Lady Gaga doboară recorduri la VMA

de Redactia Tvmania

Foto: Universal Music. Iconoclasta Lady Gaga a doborât recordul pentru nominalizări la o singură ediţie de Video Music Awards, cu 13!

Foto: Universal Music. Iconoclasta Lady Gaga a doborât recordul pentru nominalizări la o singură ediţie de Video Music Awards, cu 13!

Nonconformista cântăreaţă de 24 de ani a primit un număr-record de nominalizări la principalele premii pentru videoclipuri ale industriei muzicale, MTV Video Music Awards, fiind în cursă la nu mai puţin de 13 categorii!
..
Potrivit reţelei TV, citată de Reuters, rapper-ul Eminem e cel mai bine reprezentat bărbat, cu opt nominalizări, în urma succesului albumului „Recovery”, în timp ce senzaţia adolescentină Justin Bieber a primit prima sa nominalizare, la categoria „Cel mai bun artist nou”, pentru clipul de la hit-ul „Baby”.
.

Eminem şi Lady Gaga se bat pentru „Videoclipul anului”


Ke$ha, altă debutantă, li se alătură unor veterani ca Jay-Z, Alicia Keys, Katy Perry şi Usher, precum şi trupei indie Florence and the Machine, pe lista celorlalţi nominalizaţi.

Lady Gaga are două nominalizări la cea mai importantă categorie, „Videoclipul anului”, cu „Bad Romance” şi „Telephone”, unde apare alături de Beyonce. Pentru râvnitul trofeu mai concurează Eminem, cu „Not Afraid”, şi un alt rapper, B.o.B, cu „Airplanes”.

Printre celelalte categorii la care Gaga mai e în cursă se numără “Cel mai bun videoclip pop”, “Cel mai bun videoclip dance” şi “Cel mai bun videoclip al unei femei”.

“Mă simt onorată, în numele tuturor monstruleţilor şi auto-proclamaţilor ciudaţi ai universului, să primesc cele mai multe nominalizări într-un singur an decât oricare alt artist din istoria MTV”, a declarat, în stilul caracteristic, Lady Gaga, într-un comunicat oficial.

“În mod ironic, mă simt şi mai mândră pentru că 13 e un număr cu ghinion”, a continuat vedeta pop.

“Cu ceva vreme în urmă, lumea mi-a spus mie şi monstruleţilor mei că nu vom fi auziţi vreodată, dar împreună am schimbat regulile. Dumnezeu m-a pus pe Pământ din trei motive: să fac muzică zgomotoasă, videoclipuri gay şi un scandal teribil. Mulţumesc MTV!”, a încheiat Gaga.
.

Foto: Universal Music. Eminem nu e mulţumit de programarea spectacolului MTV în mijlocul turneului său american... dar va veni la ceremonie.

Foto: Universal Music. Eminem nu e mulţumit de programarea spectacolului MTV în mijlocul turneului său american... dar va veni la ceremonie.

“Să nu v-aşteptaţi să fiu drăguţ!”

Eminem a observat, sarcastic, că ceremonia de premiere pică fix în mijlocul turneului său american. “Se pare că celor de la MTV nu le pasă că am două mega-spectacole pe stadion, în celălalt colţ al ţării, în ziua de după premiile Video Music Awards. “Adică… o să vin, dar să nu v-aşteptaţi să fiu drăguţ!”, a completat el.

Premiile MTV Video Music Awards vor fi decernate în cadrul unei festivităţi organizate la Los Angeles, pe 12 septembrie.

Telespectatorii pot vota pentru fiecare categorie pe site-ul vma.mtv.com, iar opţiunile exprimate prin sms, la categoria “Cel mai bun artist nou”, vor continua pe parcursul festivităţii din această toamnă.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton