Homepage  / Vedete străine

Lady Gaga, gest surprinzător la Premiile Oscar 2023. Ce a făcut după ce un fotograf a căzut în spatele ei

Lady Gaga, gest surprinzător la Premiile Oscar 2023. Ce a făcut după ce un fotograf a căzut în spatele ei
5

de Roxana Mirea,

Gala premiilor Oscar 2023 nu a fost lipsită de evenimente neprevăzute. În timp ce încerca să prindă cadrul perfect cu Lady Gaga, un fotograf s-a dezechilibrat și s-a prăbușit la pământ. Gestul făcut de celebra artistă a surprins pe toată lumea.

Lady Gaga a ajutat fotograful care a căzut la Premiile Oscar 2023

Încă unul dintre milioanele de motive pentru a o iubi pe Lady Gaga. În timp ce se plimba pe covorul roșu de la Premiilor Oscar 2023, cântăreața, în vârstă de 36 de ani, s-a grăbit să ajute un fotograf, care a căzut chiar în spatele ei.

Fotograful a încercat să facă o poză cu look-ul îndrăzneț al lui Lady Gaga, înainte de a-și pierde echilibrul și de a cădea pe covorul de culoarea șampaniei. O Lady Gaga șocată s-a grăbit să-l ajute pe bărbat, care s-a ridicat rapid în picioare.

După ce a văzut că bărbatul este bine, cântăreața s-a întors la evenimentul principal, în timp ce spectatorii i-au lăudat gestul frumos. Lady Gaga a fost nominalizată la Premiile Oscar 2023, la categoria „Cel mai bun cântec original”, cu melodia „Hold My Hand”, din „Top Gun: Maverick”.

Oscars – 95th Academy AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Lady Gaga a uimit într-o rochie de bal complet neagră, cu un top cu corset transparent și o fustă lungă. A accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany & Co., inclusiv un colier cu diamante vintage, o brățară asortată și cercei simpli cu diamante. Vedeta pop, care a interpretat piesa „Hold My Hand” la ceremonia plină de vedete, și-a completat look-ul cu un ruj roșu strălucitor, un machiaj dramatic.

Apariția ei a venit ca o surpriză, având în vedere că producătorul executiv al premiilor Oscar și showrunnerul Glenn Weiss a susținut anterior că Gaga va lipsi de la gala premiilor din cauza programului de filmare pentru „Joker: Folie à Deux”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton