Homepage  / Vedete străine

Moment de tandrețe între Lady Gaga și Tom Cruise. „Te iubesc…”, i-a transmis artista

Moment de tandrețe între Lady Gaga și Tom Cruise. „Te iubesc...”, i-a transmis artista

de Cătălina Matei,

Marea absentă de la MET Gala 2022, dintr-un motiv bineîntemeiat, Lady Gaga a avut totuși un weekend plin. Artista a susținut la sfârșitul acestei săptămâni un concert în cadrul rezidenței sale din Los Angeles, iar printre spectatori s-a aflat un invitat special: actorul Tom Cruise.

Întâlnirea celor doi a fost imortalizată într-o fotografie, pe care Lady  Gaga a postat-o pe contul său de Instagram, însoțită de un mesaj emoționant.

După ce Lady Gaga a fost aleasă să interpreteze piesa principală de pe coloana sonoră a noului film „Top Gun”, în care Tom Cruise are rolul principal, între cei doi s-a legat o prietenie specială.

Astfel, Tom Cruise este cel mai nou fan al lui Lady Gaga și a venit special în Las Vegas în weekend-ul trecut, pentru a o vedea în cadrul show-ului „Jazz & Piano” din cadrul rezidenței ei muzicale. Actorul a urmărit-o din zona VIP și a fost extrem de entuziasmat de prestația cântăreței.

După concert, cele două vedete s-au întâlnit apoi în culise și s-au sărutat reciproc pe obraz. Momentul a fost imortalizat, iar fotografiile au ajuns chiar pe Instagramul cântăreței: „Îți mulțumesc că ai venit la spectacol aseară. Te iubesc, prietenul meu @tomcruise”.

Lady Gaga și Tom Cruise / Credit line: Profimedia

„E incredibilă”, a declarat Tom Cruise

Prezent în emisiunea moderată de James Corden, la două zile după concert, pentru a vorbi despre noul „Top Gun: Maverick”, Tom Cruise a avut numai cuvinte de laudă pentru Lady Gaga.

E incredibilă”, a declarat Cruise. „Nu doar că interpretează coloana sonoră, dar a contribuit și la compoziție”, a mai adăugat actorul, citat de People.

De altfel, tema principală îi aparție cântăreței, iar Tom Cruise a povestit momentul în care el și celebrul compozitor Hans Zimmer, care a semnat coloanele sonore a unor filme de referințe („Dune”, „Gladiatorul”, „Ultimul samurai” și multe altele), au ascultat-o prima dată. „E grozavă. A deschis acele uși către miezul emoțional al filmului”, a mai precizat actorul.

„Hold My Hand” marchează revenirea lui Lady Gaga la scrierea și producerea unei melodii pentru film, după succesul coloanei sonore „A Star is Born” din 2018, care i-a adus artistei un premiu Oscar, patru premii Grammy, un premiu BAFTA, un premiu Globul de Aur și un premiu Critics’ Choice.

Când am scris aceast cântec pentru Top Gun: Maverick, nici nu am realizat multiplele nivele pe care le adresează, de la sufletul filmului, psihicul meu până la natura lumii în care trăim. Lucrez la el de ani de zile, perfecționându-l, încercând să-l fac al nostru. Am vrut ca această melodie să exprime modul în care împărtășim nevoia noastră profundă de a fi înțeleși și de a încerca să înțelegem – dorința de a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și capacitatea de a sărbători eroii vieții”, a declarat Gaga despre noua piesă, potrivit unui comunicat Universal Music.

Pe Tom Cruise (59 de ani)  îl vom revedea în rolul Pete „Maverick” Mitchell în „Top Gun: Maverick”, care va fi lansat în cinematografe pe 27 mai. Au trecut mai bine de 30 de ani de la filmul original.

Momente din viitorul „Top Gun: Maverick” au fost incluse la începutul acestui an într-un teaser prin care CBS Sports și NFL au anunțat meciul dintre Cincinnati Bengals și Kansas City Chiefs.

Videoclipul respectiv se intitulează „The Time is Now” și conține secvențe noi din așteptatul film „Top Gun: Maverick” (2022), cu Tom Cruise în rolul irezistibilului pilot Pete „Maverick” Mitchell. Lumea s-a îndrăgostit de acesta în 1986, după premiera peliculei „Top Gun”, devenită, între timp, un titlu clasic din genul acțiune.

Noul film ne promite o nouă aventură spectaculoasă, cu secvențe aeriene „cum nimeni nu a mai filmat vreodată”. Cum Tom Cruise a pus condiția ca el să supervizeze toate cascadoriile și a refuzat total realizarea scenelor respective cu ajutorul ecranului verde sau al efectelor generate pe computer, „Top Gun: Maverick” ar putea fi o experiență pe măsura așteptărilor pe care le-a generat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton