Homepage  / Articole

FOTO: LaLa Band a lansat piesa “Dance Dance Dance”

FOTO: LaLa Band a lansat piesa “Dance Dance Dance”

de Redactia Tvmania

Alina Eremia, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Liviu Teodorescu s-au aflat, miercuri, în studioul Pro FM, la invitația Dj-ului Marius Onuc. Ei au lansat noul single, „Dance Dance Dance”, o piesă care va fi auzită în sezonul trei din „Pariu cu viața”.

Dacă piesa s-a auzit în premieră la radio, videoclipul va fi lansat vinerea aceasta, pe 7 septembrie, la „Happy Hour”. Pentru clip, au povestit membrii LaLa Band, au filmat 12 ore în Piața Unirii, în 4 locații diferite, inclusiv pe acoperișul unui bloc.

Referitor la viitoarele concerte ale trupei, “Vă putem anunța că vom veni în Reșița, Timișoara, Cluj, Deva, Sibiu, Sighișoara, Galați, Piatra Neamț”, au dezvăluit membrii LaLa Band.

Ascultă aici piesa „Dance Dance Dance:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dNPB9MTYFwk[/youtube]

Ce noutăți aduce sezonul 3 din „Pariu cu viața”

Cel de-al treilea sezon din “Pariu cu viața” începe pe 17 septembrie. Membrii trupei au înregistrat până acum peste 40 de cântece din repertoriul internațional și românesc, dar și o piesă nouă pe care o cântă împreună cu John Puzzle, “Dance, Dance, Dance”. Printre primele piese pe care telespectatorii le vor putea asculta la începutul sezonul 3 se află : “Just Can’t Get Enough” – a lui Black Eyed Peas, interpretată în serial de Alina și Dorian, “Just a Kiss” a lui Lady Antebellum (Criss și Vlad), și “She’s the One” a lui Robbie Williams (Liviu).

“Vom încerca să vă surprindem la fiecare moment muzical, am pregătit cover-uri îndrăgite, dar și piese originale, compuse pentru noi de Ionuț Adrian Radu”, a declarat Alina Eremia.

[imagebrowser id=879]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton