Homepage  / Articole

LaLa Band dă startul turneului național al anului

LaLa Band dă startul turneului național al anului

de Redactia Tvmania

În mai puțin de zece zile, trupa-vedetă a serialului “Pariu cu viața”,  dă startul primului turneu național din cariera sa muzicală. După ce zeci de mii de oameni au venit din toate colțurile țării, dar și din străinătate pentru a putea participa la concertele LaLa Band ce au avut loc în București, acum tinerii artiști s-au hotărât să meargă ei în orașele fanilor.

Concertul care deschide marele turneu va avea loc în Bacău, vineri, 31 august, la Teatrul de vară, de la orele 19:00.

“Ne așteaptă o perioadă pe cât de plină, pe atât de frumoasă! Mă bucur că putem fi alături de fanii noștri din toată țara!” a spus Alina Eremia.

“Super concerte, oameni care ne iubesc și pe care-i iubim, muzică multă, culoare, drumuri lungi prin țară și momente speciale, în felul ăsta îmi imaginez eu toată nebunia care va începe pe 31 august!”, a declarat Dorian.

“Un turneu prin toată țara înseamnă încă un vis împlinit! Sunt foarte încântată că putem fi alături și de fanii care ne-au scris pe Facebook și ne-au spus dezamăgiți că nu au putut ajunge în iunie în București. Dacă ei nu au putut veni la noi, nicio problemă, mergem noi la ei!”, a spus Criss.

“Încă de la început am vorbit de LaLa Nation și uite că acum ideea devine realitate, se materializează într-un turneu național. De abia aștept să ajungem și să le dăm tuturor câte puțin din energia LaLa Band”, a adăugat Vlad.

“Ăsta e rezultatul a tot ce-am construit de-a lungul timpului, a faptului că am muncit, am fost dedicați visului nostru și fideli fanilor”, a spus Sore.

“Acest turneu reprezintă o desfășurare de forțe imensă, se muncește foarte mult, iar asta nu poate decât să ne bucure pentru că suntem activi, ne ține în priză și facem ceea ce ne place”, a declarat Rapha.

Mai mult decât atât, imediat după concertul de pe 31 august de la Bacău, LaLa Band ajunge și în Suceava pe 1 septembrie, la Cetatea de Scaun a Sucevei, de la orele 20:00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton