Homepage  / Știri

Lance Armstrong a recunoscut că s-a dopat

Lance Armstrong a recunoscut că s-a dopat

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_22265" align="alignleft" width="300"] Ultima participare a lui Lance Armstrong, de şapte ori câştigător al “Marii Bucle”, a fost dezamăgitoare[/caption]

După ani întregi de acuzaţii, timp în care septuplul câştigător al Turului Franţei la ciclism a negat cu vehemenţă că ar fi apelat la substanţe interzise, el şi-a recunoscut vina în doar câteva minute, în timpul unui interviu cu faimoasa realizatoare Oprah Winfrey.

În discuţia difuzată ieri pe site-ul ei şi pe propriul post TV, Oprah a început cu o serie de întrebări simple, de „da” sau „nu”, toate despre substanţele pe care Armstrong le-ar fi folosit în carieră. Fostul ciclist a răspuns afirmativ la toate, confirmând anchetele care l-au lăsat, de altfel, fără titlurile din Turul Franţei şi fără medalia de bronz de la JO de la Sydney, din 2000.

Armstrong (41 de ani) a admis folosirea unor substanţe precum testosteronul şi a transfuziilor de sânge, exprimându-şi regretul pentru anii în care a încălcat regulile sportului de dragul victoriei cu orice preţ.

Cu doar trei luni în urmă, el a pierdut victoriile din “Marea Buclă”, la finalul unei anchete de câţiva ani a Agenţiei Americane Antidoping.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton