Homepage  / Știri / Netflix

Netflix lansează primele sale jocuri pentru mobil

Netflix lansează primele sale jocuri pentru mobil

de Redactia Tvmania

Netlfix intră pe piața jocurilor pe mobil și lansează primele sale jocuri pentru abonații săi. Acestea vor fi disponibile la nivel mondial, încercând astfel să pătrundă pe piața abonamentului pentru jocuri.

Pentru început, cinci jocuri sunt incluse pentru abonații Netflix, iar compania promite să aducă mai multe. Acestea vor rula fără reclame în timpul jocului și fără achiziții în aplicație, caracteristici obișnuite în alte jocuri mobile.

Dintre cele cinci jocuri Netflix, două sunt legate de populara serie Stranger Things difuzată de gigantul de streaming:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Shooting Hoops
  • Teeter Up

Toate detaliile despre jocurile Netflix

Pentru a beneficia de jocurile Netflix ai nevoie doar de un abonament Netflix, fără reclame, taxe suplimentare sau achiziții în aplicație.

Jocurile Netflix pe mobil sunt disponibile momentan pe dispozitivele Android când este accesat profilul Netflix:

  • Abonații care utilizează un telefon mobil Android vor vedea un rând și o secțiune dedicate jocurilor, unde pot selecta orice joc pentru descărcare.
  • Abonații care utilizează o tabletă Android vor vedea un rând dedicat jocurilor sau vor putea selecta jocuri din meniul vertical al secțiunii Categorii.

Jocurile Netflix pe mobil sunt disponibile în multe dintre limbile pe care le oferim pe serviciul Netflix. Astfel, jocurile vor fi automat în limba setată în profilului tău Netflix. Dacă limba pe care o preferi nu este încă disponibilă, jocurile vor fi în engleză.

Abonații vor putea să se joace pe mai multe dispozitive mobile folosind același cont. Dacă atingi numărul maxim de dispozitive admis de abonament, poți să te deconectezi de la cont pe dispozitivele pe care nu le folosești sau să le dezactivezi de la distanță pe Netflix.com pentru a elibera un loc.

Jocurile Netflix nu vor fi disponibile pentru copii

Jocurile nu vor fi disponibile în profilurile pentru copii. Dacă ai configurat un cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să aibă acces la profilurile adulților, același cod PIN va fi necesar și pentru a te conecta la Netflix și a te juca pe un dispozitiv.

Totodată, pentru unele dintre jocuri este nevoie de conexiune la internet, dar altele pot fi jucate offline.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton