Homepage  / Disney Plus

A fost lansat trailerul pentru serialul „Ms. Marvel”. Când va avea premiera

A fost lansat trailerul pentru serialul „Ms. Marvel”. Când va avea premiera

de Roxana Mirea,

A fost lansat trailerul pentru „Ms. Marvel”, viitorul serial al Studiourilor Marvel, care va fi disponibil pe Disney+. Serialul spune povestea Kamalei Khan, o adolescentă care își descoperă superputerile în timp ce este o fană înrăită a supereroilor din lumea ei. Când va avea premiera.

A fost lansat trailerul pentru „Ms. Marvel”

Kamala Khan face trecerea de la visele cu super-eroi la a deveni unul în primul trailer pentru „Ms. Marvel”, viitorul serial al Studiourilor Marvel, a cărui acțiune are în centru o adolescentă.

Iman Vellani, o actriță canadiană din Markham, Ontario, o interpretează pe Kamala, o elevă de liceu din New Jersey și mega-fană a supereroilor din lumea ei, în special a Căpitanului Marvel. Serialul, care va avea premiera pe 8 iunie 2022, pe Disney+, o urmărește pe Kamala în timp ce încearcă să găsească un echilibru între școală, familie și noile sale superputeri.

Din distribuția serialului „Ms. Marvel” fac parte Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer și Nimra Bucha, potrivit hollywoodreporter.com.

Regizorii filmului „Bad Boys for Life”, Adil El Arbi și Bilall Fallah, au regizat episoadele, la fel ca Sharmeen Obaid-Chinoy, câștigătoare a două premii Oscar. Creatoarea serialului este Bisha K. Ali. Serialul a fost anunțat pentru prima dată în 2019.

Kamala Khan, primul erou musulman al Studiourilor Marvel, va continua să apără alături de Brie Larson în filmul „The Marvels”, care urmează să fie lansat pe 17 februarie 2023. Lansarea trailerului pentru „Ms. Marvel” vine în timp ce Disney+ se pregătește pentru premiera „Moon Knight”, următorul său serial cu supereroi, pe 30 martie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton