Homepage  / Muzică

Lariss a lansat videoclipul piesei “Droppin da Bomb”

Lariss a lansat videoclipul piesei “Droppin da Bomb”

de Redactia Tvmania

Tânăra cântăreaţă Lariss, care face parte din echipa Global Records (cea care se ocupă de Inna şi Antonia), a cucerit reţelele de socializare cu ultimul ei videoclip, “Droppin da Bomb”, în care apare în ţinute foarte sexy. Clipul a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Khaled Mokhtar.

„Ideea piesei “Droppin Da Bomb” a venit ca o bombă din partea lui Achi Petre, în timp ce Shift şi cu mine lucram la alte piese în studio şi ne gândeam pe care dintre ele să o lansăm. Ne-a plăcut ideea mult şi am produs-o la studio alături de Achi Petre şi Adelina Ira. Piesa a ieşit “bombă” în doar două săptămâni. Eu sper ca această piesă să explodeze cât mai tare prin toate playlisturile şi mai sper ca fanilor mei să le placă această “bombă””, a declarat Lariss.

Primul single al artistei, “Dale Papi”, are 40 de milioane de vizualizări pe You Tube, piesa atrăgând atenţia casei de discuri Universal Music Latin Entertainment. Lariss a devenit astfel colegă cu artişti renumiţi ca Enrique Iglesias, Alejandro Sanz, J Balvin, Daddy Yankee, David Bisbal şi Eros Ramazzotti. În perioada următoare, Lariss va avea concerte în România, dar şi în Moldova, Bulgaria, Turcia şi Grecia.

Vedeţi aici videoclipul “Droppin da Bomb”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5ncfU-Q-WTA[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton