Homepage  / Știri

Larry Hagman va fi comemorat de două ori în weekend

Larry Hagman va fi comemorat de două ori în weekend

de Redactia Tvmania

Celebrul interpret al nu mai puţin faimosului J.R. din serialul “Dallas”, care a trecut la cele veşnice în weekend-ul trecut, la 81 de ani, după o bătălie cu cancerul, va fi comemorat atât în oraşul texan care l-a făcut celebru, cât şi la Los Angeles, potrivit People.com. În tot acest timp, familia va trebui să se decidă ce va face cu cenuşa actorului.

“În acest moment o să-i păstrăm cenuşa cu noi şi o să aşteptăm ca mama mea să i se alăture, pentru a putea fi împreună”, a explicat fiul acestuia, Preston. Maj Hagman, soţia lui Larry din ultimii 58 de ani, suferă de Alzheimer aflat în ultimele faze.

“Nu mai e persoana care era, dar e bine îngrijită”, a adăugat Preston. “Tatăl meu a vorbit cu ea şi a văzut-o în fiecare zi. A fost cel mai blând şi iubitor om cu mama mea până la sfârşit”.

În ce priveşte rămăşiţele actorului, Preston a spus doar că zvonurile potrivit cărora cenuşa ar urma să fie împrăştiată în jurul lumii sunt premature. Accesul la comemorările din cele două oraşe, numite “Celebration for Larry”, va fi doar pe bază de invitaţie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton