Homepage  / Știri

Larry/Lana Wachowski vorbeşte despre schimbarea de sex

Larry/Lana Wachowski vorbeşte despre schimbarea de sex

de Redactia Tvmania

Fraţii Wachowski nu mai sunt de mult Larry (47 de ani) şi Andy (44 de ani): din 2002, primul şi-a schimbat sexul, devenit Lana, iar acum a vorbit pentru prima dată despre viaţa ei personală. Momentul ales coincide cu promovarea noului film al celor doi, „Cloud Atlas”/„Atlasul norilor” (care va rula la noi din 23 noiembrie).

Într-un material din revista „New Yorker”, Lana povesteşte că „ani de zile nu am putut nici măcar să rostesc cuvântul «transsexual». Când am început să-mi admit mie însămi că asta sunt, am ştiut că la un moment dat va trebui să le spun părinţilor, fratelui şi surorilor mele. Asta mă umplea de atâta teroare încât nu dormeam zile întregi”.

Mama şi tatăl ei au primit vestea oferindu-i tot sprijinul lor, la fel ca şi fratele Andy. Lana este acum la a doua căsătorie, după un divorţ dureros (şi public) de Thea Bloom (după nouă ani împreună), care a părăsit-o pentru dominatoarea Ilsa Strix.

Presa a aflat toate detaliile picante după ce Bloom a cerut, la tribunal, o parte din banii făcuţi de cei doi Wachowski cu trilogia „Matrix”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton