Homepage  / Recomandări

Las Fierbinți, 19 mai 2022. Dalida și Robi riscă să fie dați afară de la primărie

Las Fierbinți, 19 mai 2022. Dalida și Robi riscă să fie dați afară de la primărie
3

de Roxana Mirea,

Un nou episod din „Las Fierbinți” va fi difuzat în această seară, 19 mai 2022, la Pro TV, de la ora 20:30. Celentano are planuri mari și vrea să plece în America. El va apela la Firicel pentru ajutor financiar. Pe de altă parte, Vasile are o veste proastă pentru Dalida și Robi.

Ce se întâmplă în „Las Fierbinți”, 19 mai 2022

Un episod nou din „Las Fierbinți” este difuzat în această seară, 19 mai 2022. Celentano este hotărât să plece în America și i-a cerut ajutorul lui Firicel, să-l împrumute cu bani pentru avion. Îi e frică să meargă cu nașul, să nu-l dea jos la prima. A primit un refuz categoric, așa că a plecat supărat să caute finanțare în altă parte.

Vasile își cheamă cei doi angajați să le dea o veste proastă, că nu mai are nevoie de serviciile lor. Invocă mai multe motive pentru această decizie grea, printre care faptul că lipsesc de la serviciu fără un motiv întemeiat. În ceea ce o privește pe Dalida, există mai multe probleme. Primarul nu tolerează stilul ei vestimentar: „Mi se dezlipesc plombele când văd câte culori combini pe tine. Nu se poate așa ceva”.

DalidaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Bobiță încearcă din răsputeri să-și impresioneze mătușa care are case și apartamente. Dacă reușește și ce pune la cale, vedem în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton