Homepage  / Seriale româneşti

„Las Fierbinți” 2022. Aflăm ce este esențial în viață, în episodul de azi, 5 octombrie

„Las Fierbinți” 2022. Aflăm ce este esențial în viață, în episodul de azi, 5 octombrie

de Roxana Mirea,

Un nou episod din „Las Fierbinți” va fi difuzat în această seară, 5 octombrie 2022”, pe Pro TV.  În noul episod din serialul de comedie, atenția tuturor este pe jocul de șah. Primarul și Brânzoi au parte de o partidă extrem de intensă la barul din sat.

Rezumatul episodului de aseară din „Las Fierbinți” 2022

A fost marți, a fost un nou episod din Las Fierbinți. Și a fost o seară încărcată în care Celentanto a fost convins că are o mașină nouă, Dorel că devine ziarist la cea mai tare publicație din sat și Dalida că va afla o veste interesantă cu privire la cine l-a legat pe Robi de pat. Din păcate, nimeni nu a fost prea fericit la final… însă telespectatorii s-au bucurat la maximum de episod.

După ce Giani a decis să lanseze un ziar în sat, cu un scop foarte clar: „Vasile trebuie să joace după cum zice presa”, Bobiță s-a văzut nevoit să intervină pentru a-și calma prietenul din a crea un mare scandal. Așa că minciuna găsită a fost una cât se poate de creativă: Vasile va face metrou în sat, cu o oprire în fața casei lui Giani, dacă cel din urmă nu se va apuca să mai scrie și să trimită informații spre prefect și DNA. Zis și făcut!

Separat, Dalida a devenit detectiv și i-a chemat la o masă copioasă cu sarmale și prăjituri pe Aspirina, Brânzoi și Ardiles pentru a descoperi cine l-a legat pe Robi de pat. Surpriză: ”S-a legat singur…” și cu un motiv total neașteptat: ca să stea departe de mâncare.

Ce se întâmplă în noul episod „Las Fierbinți”, 5 octombrie 2022

În această seară, 5 octombrie 2022, serialul „Las Fierbinți” revine și atenția tuturor este pe jocul de șah! Primarul și Brânzoi au parte de o partidă extrem de intensă la barul din sat, iar acolo se vor confrunta cu multe întâmplări neașteptate! Pe de altă parte, Giani, Aspirina și Gianina vor avea și ei discuțiile lor extrem de importante. Printre altele, Aspirina îi va explica lui Giani ce este relevant în viață: ”Știi ce e esențial…”  

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton