Homepage  / Seriale româneşti

„Las Fierbinți” 2022. Gianina și-a pus implanturi, în episodul de azi, 19 octombrie

„Las Fierbinți” 2022. Gianina și-a pus implanturi, în episodul de azi, 19 octombrie

de Roxana Mirea,

Seară complicată în Las Fierbinți: cu agricultura nu te joci. Dar nici cu cititul și dorința de a avea acces la cât mai multe cărți. Și asta au simțit-o pe pielea lor cele mai iubite personaje. Giani pare că a eșuat într-o nouă idee de afaceri care părea profitabilă, Dorel a învățat câteva lucruri noi despre banane, iar Bobiță a realizat că suntem pe drumul cel bun atât timp cât tineretul rămâne pasionat să afle lucruri noi. Un nou episod din „Las Fierbinți” este difuzat astăzi, 19 octombrie 2022, la Pro TV.

Rezumatul episodului de aseară din „Las Fierbinți” 2022

Auraș, nepotul Dalidei a fost în vizită la aceasta, iar înainte de a pleca înapoi spre casă, a trecut pe la barul lui Bobiță pentru un suc. Ceea ce îl interesa mai mult erau de fapt cărțile pe care acesta le avea, așa că și-a însușit una dintre ele, fără a cere voie. Supărată nevoie mare, Dalida l-a dus pe băiat la bar și l-a pus față în față cu Bobiță.

Bucuros să-l vadă atât de curios și dornic de citit, Bobiță nu doar că nu l-a pedepsit, ci i-a oferit mai multe în dar: „Bravo ție că citești” și a tras o concluzie optimistă: „Noi, ca țară, mai avem șanse”.

Între timp, Giani l-a tot rugat pe Brânzoi să-l ajute să devină agricultor peste lanuri de banane. Iar Dorel a vrut să-i arate că poate face mai bine dacă plantează semințe de portocale. Amândoi au eșuat și de această dată, arătând că nu e deloc treabă ușoară cu agricultura.

Ce se întâmplă în noul episod „Las Fierbinți”, 19 octombrie 2022

În această seară, 19 octombrie 2022, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de un nou episod al serialului „Las Fierbinți”! Se pare că Robi pleacă în concediu, însă nu chiar… iar Gianina și-a pus implanturi, însă nu cele la care sperau bărbații din sat. Aparent, numai probleme, dar toate se rezolvă cu râsete și voie bună, așa că nu trebuie ratate. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton