Homepage  / Seriale

„Las Fierbinți”: nu rata partea a doua a episodului „Clarvăzătoarea”

„Las Fierbinți”: nu rata partea a doua a episodului „Clarvăzătoarea”

de Redactia Tvmania

Un nou episod din „Las Fierbinți” va fi difuzat în această seară, de la ora 21.30, la Pro TV. În episodul de ieri, viața liniștită a localnicilor din Fierbinți a fost zguduită din temelii de puterile supranaturale ale Aspirinei.

Robi a fost profund afectat de gândurile șefului direct, fiind hotărât să părăsească postul pentru a se muta din localitate. Totuși, puterea de convingere a lui Vasile a avut efect, Robi luând decizia să-i mai acorde o șansă. La cârciumă, Dorel s-a antrenat intens pentru concursul de mâncat ardei iuți de la Slobozia, devorând o zi întreagă aproape 1 kg.

Bobita & Primarul Vasile(1)

Diseară, de la 21:30, Fierbințiul va fi zguduit din nou! Revoltați de ce anume gândește Primarul despre fiecare în parte, sătenii se decid să aleagă un nou conducător al localității. 3 candidați surpriză vor încerca să obțină mult râvnitul post. Fără prea mare succes, planurile năruindu-se rapid. Evident, Vasile își va găsi un aliat care să-l ajute să-și mențină serviciul. Aventurile la pescuit ale lui Bobiță și Giani vor continua și azi. Dacă Giani scoate pește după pește, folosind mămăligă pe post de momeală, Bobiță nu reușește să captureze nimic, deși arsenalul este unul de top.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton