Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lăsați fără niciun ban! Harry spune din ce au supraviețuit el și Meghan în ultimul an

Lăsați fără niciun ban! Harry spune din ce au supraviețuit el și Meghan în ultimul an

de Redactia Tvmania

Prințul Harry a dezvăluit că familia regală „mi-a întrerupt literalmente orice resursă financiară” după ce el și Meghan Markle s-au retras în rolurile active din cadrul familiei regale britanice.

Vorbind cu Oprah Winfrey în interviul care a fost difuzat duminică de CBS, prințul Harry a spus că ideea de acorduri cu Spotify și Netflix a venit după ce „mi-a întrerupt literalmente orice resursă financiară”

Harry a spus că nu a mai mai avut acces la resursele financiare încă din primul trimestru al anului 2020 – la scurt timp după ce el și Meghan au anunțat că vor pleca din cadrul familiei regale. El a adăugat că avea banii lăsați de regretata sa mamă, prințesa Diana.

„Fără resursa asta, nu am fi putut face acest lucru”, a spus el, referindu-se probabil la mutarea familiei în California.

Ducele de Sussex a adăugat: „Tot ce îmi doream erau suficienți bani pentru a obține securitate și a-mi păstra familia în siguranță”.

În timpul interviului, prințul Harry a negat zvonurile potrivit cărora bunica sa, regina Elisabeta și tatăl prințul Charles, au fost surprinși de decizia lui și a lui Meghan de a se retrage în calitate de membri seniori ai familiei regale.

În timpul interviului cu Oprah Winfrey, gazda TV a întrebat dacă l-au „orbit” pe monarh prin publicarea unei declarații în ianuarie 2020 despre retragerea din fața publicului.

„Nu, n-am orbit-o niciodată pe bunica, spuse Harry. – O respect prea mult”.

Prințul a continuat povestind că a purtat trei conversații despre subiect cu regina și două conversații cu prințul Charles – „înainte să înceteze să primească apelurile mele”.

Prințul Charles l-a rugat apoi pe prințul Harry să-și pună planul în scris. Harry a făcut-o, inclusiv să-i spună familiei data la care au planificat să anunțe știrea.

Meghan și prințul Harry au anunțat în ianuarie 2020 că intenționează să „facă un pas înapoi ca membri înalți ai Familiei Regale” și să-și împartă timpul între Marea Britanie și America de Nord.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton