Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi a născut! Ce nume au ales ea și soțul ei pentru cea de-a treia fiică

Laura Cosoi a născut! Ce nume au ales ea și soțul ei pentru cea de-a treia fiică
6

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi a născut, devenid astfel mamă pentru a treia oară! Vedeta a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică a ei și a lui Cosmin Curticăpean. Laura Cosoi a publicat prima imagine cu mezina familiei și a dezvăluit și ce nume au ales ea și soțul ei pentru micuță.

Laura Cosoi a născut

Laura Cosoi a născut! Ea a devenit mamă pentru a treia oară și este în culmea fericirii acum că o poate strânge în brațe pe mezina familiei. Vestea a fost oferită chiar de către actriță, care a publicat pe Instagram prima imagine cu fiica ei, în care se vede doar mânuța celei mici.

Tot Laura Cosoi a dezvăluit că numele pe care l-au ales pentru mezina familiei este Lara.

„Lara 🤍

Multumim, Doamne”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Bine ai venit pe lume, Lara!”, a scris Dana Rogoz în secțiunea de comentarii.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean mai au două fetițe: pe Rita și Vera.

Laura Cosoi: „Nașterile naturale nu au fost în plan”

Până la acest moment, Laura Cosoi nu a făcut alte declarații despre naștere, însă, declarase anterior că își dorește să nască natural. Ea a explicat în podcastul lui Mihai Morar că niciodată nu și-a dorit să nască natural, până în momentul în care a aflat că este însărcinată pentru prima dată.

„Eu nu am știut cum va fi viața mea și nu mi-am propus vreodată să fie într-un fel sau altul. M-am descoperit treptat de-a lungul timpului și inclusiv nașterile naturale nu au fost de la început în plan. Adică nici nu mi-am imaginat vreodată că voi naște natural.

Laura-Cosoi-a-nascut-Ce-nume-au-ales-ea-si-sotul-ei-pentru-cea-de-a-treia-fiica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Eu, în primul rând, am spus întotdeauna că nu voi naște natural pentru că eu trăiesc într-un secol, în în niște ani unde pot să aleg, pot să beneficiez de niște avantaje ale medicinei, de niște atuuri ale acestor vremuri în care trăim, până la urmă, mult mai comod un pic. Alegem varianta mai scurtă. Prescurtările sunt la modă. Însă, în momentul în care am rămas însărcinată, mi s-a inoculat că…  Știu că am întrebat-o pe doctoriță dacă am putea să vorbim un pic despre naștere, dar eu de-abia aflasem că sunt însărcinată și zice: „Păi, stai să vedem ce o să fie până atunci.” Și nu mi-am pus problema să nasc altfel decât natural.  Nu mi-a fost frică. În primul rând, cred că aici e primul moment în care o femeie simte că poate să facă sau nu ceva cu adevărat. Frica îți spune foarte multe piedici în general în viață și nu mi-a fost frică nici o secundă de durere. Mi s-a părut că, de fapt, așa a fost dintotdeauna”, a povestit Laura Cosoi.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton