Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi a oferit noi detalii despre sarcină. „Am avut o perioadă grea”

Laura Cosoi a oferit noi detalii despre sarcină. „Am avut o perioadă grea”
8

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a oferit noi detalii despre sarcină. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară și urmează să aducă pe lume încă o fetiță. De asemenea, Laura Cosoi a mărturisit și că a avut o perioadă mai grea.

Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină

Laura Cosoi a oferit noi detalii despre sarcina ei. Vedeta este însărcinată în 7 luni și a spus că în luna iulie va naște. Aceasta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună mai au două fetițe, pe Rita și pe Vera.

„7 luni, în iulie nasc. (…) Plancenta fiind voluminoasă, e mai mare burtica decât în mod normal. La Vero a fost posterioară. Semnalele le primesc de la ea, faptul că se agită, se învârte. În momentul ăsta știu că e bine, am fost la control săptămâna trecută”, a mărturisit Laura Cosoi, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, potrivit spynews.ro.

De asemenea, Laura Cosoi a dezvăluit că a avut o perioadă mai grea și că și-a făcut griji ca micuța să fie bine.

„Am avut o perioadă grea și am stat stresată să fie și ea bine. În rest, analizele sunt perfecte, copilul a crescut, s-a dezvoltat foarte frumos și cred că va fi un copil foarte fericit, vesel. Sincer nu-mi dau seama cu cine seamănă (nr. din fotografii)”, a adăugat vedeta.

Laura-Cosoi-fotografie-nud-in-luna-a-saptea-de-sarcina-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Laura Cosoi: „De data asta a fost diferit”

La un moment dat, Laura Cosoi a povestit că această sarcină este diferită față de primele două.

Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de data asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie.

Dacă mâncăm îmi era greaţă, dacă nu mâncăm, la fel. Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară. Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine că să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram”, a povestit Laura Cosoi, pe blogul său personal.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton