Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, primele declarații după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cum arată după ce a născut

Laura Cosoi, primele declarații după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cum arată după ce a născut
10

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară, ieri, 23 iunie. Actrița este în culmea fericirii și nu se mai satură s-o privească pe mezina ei. Aceasta mai are două fiice împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: pe Rita și pe Vera. Acum, Laura Cosoi a făcut primele declarații după ce a născut pentru a treia oară și a publicat o fotografie cu ea de pe patul de spital.

Laura Cosoi, primele declarații după ce a născut a treia oară

Laura Cosoi a făcut primele declarații după ce a născut a treia oară. Ea a devenit mamă pentru a treia oară, ieri, 23 iunie, și este în culmea fericirii acum că o poate strânge în brațe pe mezina familiei, al cărei nume este Lara.

Laura Cosoi a publicat o imagine cu ea de pe patul de spital, alături de un mesaj emoționant în care spune că nu se mai satură să o țină în brațe pe Lara, să o miroase și să o privească.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască!

Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansă să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna!

Ești sufletul nostru, Lara!

Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă. (…)

Suntem cu adevărat norocoși și binecuvântați”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura-Cosoi-primele-declaratii-dupa-ce-a-nascut-a-treia-oaraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton