Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, detalii despre botezul Larei. Cum s-a recuperat după naștere

Laura Cosoi, detalii despre botezul Larei. Cum s-a recuperat după naștere
8

de Roxana Mirea,

Recent, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară. Ea a dus-o pe lume pe Lara, care a fost primită acasă foarte frumos de către surioarele ei mai mari, Rita și Vera. Laura Cosoi a oferit detalii despre botezul Larei, dar și despre cum s-a  recuperat după naștere.

„A fost frumoasă primirea”

Laura Cosoi a născut recent și a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică. Vedeta a povestit că Lara a fost primită cu brațele deschise de surioarele ei mai mari, Rita și Vera. În plus, actrița a mărturisit că, în fiecare duminică, merg cu toții la biserică, ceea ce reprezintă o tradiție de la bunici.

S-au bucurat (n.r. fiicele sale mai mari), a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele. Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață”, a spus Laura Cosoi pentru Ego.ro.

Laura-Cosoi-detalii-despre-botezul-Larei.-Cum-s-a-recuperat-dupa-nastereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Laura Cosoi, detalii despre botezul Larei

Laura Cosoi a spus că botezul Larei va avea loc în Maramureș, acolo unde au fost botezate și Rita și Vera. Actrița spune că vrea să fie exact aceeași biseriă și același preot pentru a nu se face diferențe între micuțe.

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Cum s-a recuperat Laura Cosoi după naștere

Laura a născut natural și de data aceasta. Actrița spune că s-a recuperat foarte bine și nașterea a decurs așa cum trebuie. Totuși, contracțiile au apărut și de această dată, ținând cont că vedeta alăptează.

Extraordinar de bine mă simt, sunt într-o formă foarte bună în sensul că a fost ușor. Mi-am revenit repede după naștere. La o oră după ce am născut mi-am reluat viața. A fost foarte rapid, nu am avut niciun fel de repercusiuni. Doar contracții am avut pentru că alăptam. Ele sunt destul de dureroase, la fel ca cele de travaliu, rămân câteva zile după ce naști și când alăptezi. Dar acestea au fost de fiecare dată”, a mai povestit Laura Cosoi.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton