Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Laura Cosoi, fotografie nud impresionantă în luna a șaptea de sarcină. „Înfloresc”

Laura Cosoi, fotografie nud impresionantă în luna a șaptea de sarcină. „Înfloresc”
6

de Andra Stana,

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a treia oară în luna iunie. De curând, Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales numele pentru cea de-a treia fiică. Între timp, actrița se bucură de ultima etapă a sarcinii și face fotografii cu care își încântă și urmăritorii de pe Instagram.

Mai sunt doar două luni până când cea de-a treia ei fetiță va veni pe lume, iar Laura Cosoi a decis că e momentul să pozeze goală, într-o ședință foto artistică, fără pic de vulgaritate. Cei 700 de mii de fani de pe Instagram au primit cu încântare postarea cu frumoasa graviduță și i-au făcut numeroase urări de bine.

Având burtica acoperită de un voal diafan, cu sânii la vedere, Laura Cosoi își etalează, fără sfială, rotunjimile sarcinii. Actrița are în mână un fir de cală, iar mesajul imaginii este simplu: «Înfloresc», scrie click.ro.

Laura Cosoi: „Un miracol și un vis împlinit”

10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la vară să vină în familia noastră cel de-al treilea copil.

De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți, și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioară, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem„, scrie Laura Cosoi pe blog. Aici, actrița își ține fanii la curent cu vești despre sarcină, dar și despre alte întâmplări petrecute în viața ei.  

Laura Cosoi, fotografie nud impresionantă în luna a șaptea de sarcinăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Laura Cosoi a ales numele pentru cea de-a treia fiică

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales deja numele pentru cea de-a treia fiică. Actrița este însărcinată în 7 luni, iar în luna iunie a acestui an va aduce pe lume încă o fetiță. Laura Cosoi a explicat și care este semnificațea numelor fetițelor sale, Rita și Vera, iar pentru a treia fiică a ales două nume simple.

Actrița a dezvăluit recent că ea și soțul ei, Cosmin, s-au decis asupra numelui fetiței lor, care urmează să vină pe lume în luna iunie a acestui an. De asemenea, tot în iunie, s-a născut și Rita, prima fiică a cuplului.

Laura Cosoi a spus că a ales numele pentru cea de-a treia fiică, însă nu îl va dezvălui decât după ce va naște. Ea a explicat și semnificația numelor fetițelor sale, Rita și Vera.

„Ritei i-am pus numele de la Sfânta Rita. Verei i-am pus numele, pentru că ni s-a părut nouă ca va fi așa ca o lumină de vară, Vera. Se potrivește cu Rita. Pentru următoarea fetiță poate ieșim din acest joc de 4. Avem numele, numai că nu o să-l spunem până nu se naște. Vor fi două nume.

Sfânta Rita este pe 22 mai și este în calendarul catolic. Noi suntem catolici. Sfânta Rita este cea care îndeplinește dorințele imposibile. Se spune că datorită ei se îndeplinesc anumite dorințe pe care ți le pui din timpul anului. Sunt niște zile în care te rogi. Eu mă rugasem în urmă cu 10 ani să-mi arate calea la un moment dat și apoi când am rămas însărcinată și mi-am dat seama că se naște aproape de Sfânta Rita. Așa i-am ales numele. (…) Va fi un nume destul de simplu”, a declarat Laura Cosoi, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton