Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, imagini superbe cu cele trei fiice. Rita și Vera și-au cunoscut surioara

Laura Cosoi, imagini superbe cu cele trei fiice. Rita și Vera și-au cunoscut surioara
11

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, trec plin clipe pline de fericire. Actrița a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță pe 23 iunie, iar pe 25 iunie a fost externată. Rita și Vera, cele două fete ale Laurei Cosoi, și-au cunoscut surioara, iar întâlnirea a fost cu siguranță extrem de emoționantă. Acum, Laura Cosoi a publicat o serie de imagini superbe cu cele trei fiice ale ei, dar și alături de Cosmin.

Laura Cosoi, imagini emoționante cu cele trei fiice

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 iunie. La doua zile distanță, actrița a ajuns acasă cu Lara, așa cum se numește mezina familiei, iar acum ea și soțul ei trăiesc clipe pline de bucurie alături de cele trei fiice ale lor.

Rita și Vera și-au cunoscut surioara, iar întâlnirea dintre cele trei trebuie să fi fost foarte înduioșătoare pentru actriță și soțul ei. Dovada o reprezintă și ultimele poze publicate de vedetă pe pagina ei de Instagram. Laura Cosoi a publicat imagini emoționate cu cele trei fiice ale ei.

Noi”, a scris Laura Cosoi în dreptul imaginilor de familie.

Printre reacțiile internauților, s-a strecurat și cea a Adelei Popescu.

Vaaai, ce emotionant!”, a scris Adela Popescu în secțiunea de comentarii.

Laura-Cosoi-imagini-emotionante-cu-cele-trei-fiice-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Laura Cosoi, primele declarații după ce a născut a treia oară

Laura Cosoi a publicat o imagine cu ea de pe patul de spital, alături de un mesaj emoționant în care spune că nu se mai satură să o țină în brațe pe Lara, să o miroase și să o privească.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască!

Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansă să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna!

Ești sufletul nostru, Lara!

Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă. (…)

Suntem cu adevărat norocoși și binecuvântați”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton