Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, imagini de colecție cu mama și sora ei. Ce mesaj emoționant a avut vedeta pentru Ligia Cosoi

Laura Cosoi, imagini de colecție cu mama și sora ei. Ce mesaj emoționant a avut vedeta pentru Ligia Cosoi
8

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi are o relație specială cu mama ei, Ligia Cosoi. Cum astăzi este ziua de naștere a Ligiei, vedeta n-a putut lăsa o așa ocazie specială să treacă neobservată. Laura Cosoi a publicat imagini de colecție cu mama ei, dar și un mesaj emoționant adresat celei care i-a dat viață. De asemenea, în imaginile superbe apare și Alina Cosoi, sora Laurei.

Laura Cosoi, imagini de colecție cu mama și sora ei

Laura Cosoi se bucură de o vacanță de vis, în Bali, alături de soțul ei, Cosmin și cele trei fiice ale lor. Chiar dacă se află la mare depărtare de casă, vedeta n-a uitat ce zi importantă este astăzi. Mama ei, Ligia Cosoi, a împlinit o frumoasă vârstă, iar Laura Cosoi a publicat o serie de imagini de colecție și tare emoționante cu cea care i-a dat viață. De asemenea, în imagini apare și Alina Cosoi, sora Laurei.

În prima imagine, Ligia, care are un zâmbet până la urechi, este sărutată pe fiecare obraz de către fiicele ei, Laura și Alina. În fotografia următoare, femeia apare alături de cele două fiice ale sale, dar și de cele trei nepoțele: Rita, Vera și Lara.

În cea de-a treia poză, Ligia Cosoi este surprinsă în timp ce își ține în brațe una dintre nepoate. Într-o altă imagine, apare un cadru surprins în biserică. Laura Cosoi, care o ține în brațe pe fiica ei, este între soțul ei și mama sa. De asemenea, Laura Cosoi a mai publicat și două imagini alb-negru cu mama ei.

laura-cosoi-imagini-de-colectie-cu-mama-si-sora-ei-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În dreptul imaginilor, vedeta a publicat și un mesaj emoționant, în care își exprimă dragostea față de mama ei.

„Mama, ce cuvânt poate fi mai plin de însemnătate ca acesta, pe lume?!

Dragă mamă, îți mulțumim pentru iubire, bunătate, încredere, prietenie, comunicare, îmbrățișări, lecții, empatie, puterea și seninătatea de care ai dat dovadă de-a lungul vieții. Te iubim, dincolo de tot și toate!

La mulți ani, mămica noastră dragă și bună!”, a scris vedeta pe rețelele sociale.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton