Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru soțul ei, Cosmin: „9 ani de când stăm umăr la umăr”

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru soțul ei, Cosmin: „9 ani de când stăm umăr la umăr”
7

de Redactia Tvmania

Povestea de iubire dintre Laura Cosoi (39) și Cosmin Curticăpean a început în urmă cu 9 ani. Alături de acesta, vedeta și-a întemeiat o frumoasă familie: cei doi au împreună două fete: pe Rita și Vera.

La ceas aniversar, actrița a publicat online, pe pagina personală de Instagram și pe site-ul propriu, un mesaj emoționant în care împărtășește cu fanii săi ce au însemnat acești 9 ani petrecuți lângă Cosmin Curticăpean.

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de Paște.

9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de soape, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu.

9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru soțul ei, Cosmin 9 ani de când stăm umăr la umăr (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Laura Cosoi se gândește deja la al treilea bebeluș

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în urmă cu șase ani. În iunie 2018 a venit pe lume Rita, prima fetiță a Laurei și a lui Cosmin. Doi ani mai târziu, în vara lui 2020, vedeta a născut-o și pe Vera. Ea și soțul nu se opresc aici, își doresc și mai mulți copii.

După doi ani de relaţie, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în vara anului 2015. La acea vreme, Laura mărturisea atunci că amândoi îşi doresc foarte mult un copil.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton