Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi a ales numele pentru cea de-a treia fiică. Actrița este însărcinată în 6 luni

Laura Cosoi a ales numele pentru cea de-a treia fiică. Actrița este însărcinată în 6 luni
8

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales deja numele pentru cea de-a treia fiică. Actrița este însărcinată în 6 luni, iar în luna iunie a acestui an va aduce pe lume încă o fetiță. Laura Cosoi a explicat și care este semnificațea numelor fetițelor sale, Rita și Vera, iar pentru a treia fiică a ales două nume simple.

Laura Cosoi a ales numele pentru cea de-a treia fiică

Laura Cosoi a fost invitată, vineri, 25 februarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Aici, actrița a dezvăluit că ea și soțul ei, Cosmin, s-au decis asupra numelui fetiței lor, care urmează să vină pe lume în luna iunie a acestui an. De asemenea, tot în iunie, s-a născut și Rita, prima fiică a cuplului.

Laura Cosoi a spus că a ales numele pentru cea de-a treia fiică, însă nu îl va dezvălui decât după ce va naște. Ea a explicat și semnificația numelor fetițelor sale, Rita și Vera.

„Ritei i-am pus numele de la Sfânta Rita. Verei i-am pus numele, pentru că ni s-a părut nouă ca va fi așa ca o lumină de vară, Vera. Se potrivește cu Rita. Pentru următoarea fetiță poate ieșim din acest joc de 4. Avem numele, numai că nu o să-l spunem până nu se naște. Vor fi două nume.

Sfânta Rita este pe 22 mai și este în calendarul catolic. Noi suntem catolici. Sfânta Rita este cea care îndeplinește dorințele imposibile. Se spune că datorită ei se îndeplinesc anumite dorințe pe care ți le pui din timpul anului. Sunt niște zile în care te rogi. Eu mă rugasem în urmă cu 10 ani să-mi arate calea la un moment dat și apoi când am rămas însărcinată și mi-am dat seama că se naște aproape de Sfânta Rita. Așa i-am ales numele. (…) Va fi un nume destul de simplu”, a declarat Laura Cosoi, potrivit libertatea.ro.

laura-cosoi-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când va naște Laura Cosoi

Medicii au estimat că Laura Cosoi va naște în iunie.

Vera Maria, Vera înseamnă adevăr. Adevărata Maria dacă ar fi să o traducem așa. Este născută pe 15 august, de Sfânta Maria. Voi deveni mamă tot în iunie. Pe 11 iunie este ziua Ritei”, a mai spus actrița.

Chiar dacă este însărcinată în șase luni, Laura Cosoi nu a renunțat la activitatea ei de la teatru. „Pe 28 martie joc la Călărași, iar pe 31 martie joc la București. Am și în aprilie. Încă joc. Cât pot… mai joc! Pregătesc și un lungmetraj și încep filmările”, a declarat Laura Cosoi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Laura Cosoi și soțul ei sunt foarte entuziasmați că vor deveni părinți pentru a treia oară.

Azi am vazut minunea noastra, care este bine si se dezvolta frumos. Aseara a facut cunostinta si cu taticul ei, care in timp ce ii vorbea, i-a dat cateva “ghionturi” ca sa se faca remarcata! Suntem pur si simplu topiti si de-abia asteptam sa o tinem in brate, dar pana una alta sa mai stea la “plamadit” ca tare bine este acolo”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, acum câteva săptămâni.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton