Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi o organizat petrecerea aniversară a primei sale fetițe în avans. Care este motivul

Laura Cosoi o organizat petrecerea aniversară a primei sale fetițe în avans. Care este motivul
13

de Cătălina Matei,

Însărcinată în 9 luni, tot cu o fetiță, Laura Cosoi (40 de ani) are un program extrem de încărcat în această perioadă. Nu doar că în ultimele două luni a colindat țara-n lung și-n lat, jucând în diferite spectacole, dar acum și filmează pentru un serial TV care va fi difuzat în toamnă. Și pentru că se apropie termenul, când mezina ar trebui să se nască, actrița și-a sărbătorit fetița cea mare, pe Rita, în avans.

Oficial, fetița cea mare a Laurei Cosoi și a soțului ei, Cosmin Curticăpean, va împlini 4 ani pe 11 iunie. Însă Rita a avut parte de o petrecere aniversară mai devreme, în acest weekend, pentru că ziua ei de naștere coincide cu termenul prevăzut pentru apariția pe lume a noii surioare.

Astfel, Laura Cosoi, care zilele acestea filmează de zor și pentru un serial TV, a decis să-i cheme în weekend pe cei dragi și pe prietenii Ritei și să petreeacă de minune într-un cadru de poveste.

“I-am aniversat ziua Ritei în avans, tocmai pentru că surioara din burtică are due date nu doar în iunie, luna în care a venit Rita pe lume, ci și fix în aceeași zi. Ce șanse să fi fost?! Ei bine, poate nu nasc chiar pe 11 iunie, am să mă abțin, dacă pot, dar cum vrea Dumnezeu! Așadar, ne-am strâns cu mic și mare în curtea casei și am sărbătorit minunea noastră dragă, care a știu perfect ce își dorește. O aniversare cu  unicorni. La un moment dat, Rita mi-a pregătit un mic dejun, de jucărie și mi-a spus că mă iubește, reproducand scenă din povestea țestoasei Franklin. A fost felul ei în care ne-a mulțumit pentru ziua asta minunată, pentru soare și limonadă, pentru balonele de săpun și unicorni, pentru jocuri și muzică, pentru emoțiile care aproape că au copleșit-o când i s-a cântat La mulți ani, de față cu toți prietenii ei. Priveam în jur și mă gândeam cât de pură și de magică este copilăria și ce norocoși suntem să le fim alături. Mulțumim, Rita bună! Ești copilul nostru Pace”, a scris Laura pe contul său de Instagram.

Ce nume va purta mezina Laurei Cosoi

Cum numele celor două fetițe, Rita și Vera, au fost dezvăluite public abia după ce au venit pe lume, cu siguranță același lucru se va întâmpla și în cazul mezinei.

„Numele va rămâne pentru noi până se va naște. Este un nume destul de simplu, nu foarte sofisticat, care ni se potrivește nouă și îl vom dezvălui cînd se va naște. Așa am procedat și cu surioarele mai mari!”, ne declara Laura cu ceva timp în urmă.

Și tot atunci ne-a povestit și felul în care familia a aflat despre noul bebeluș: „Mai întâi au aflat buncii – mama mea și părinții lui Cosmin, undeva prin noiembrie, anul trecut. Urmăream botezul Verei, filmare care ne-a emoționat foarte tare – am retrăit acel moment, am revăzut oameni dragi, am urmărit mesaje pentru cele mici… La final, am montat niște imagini din Maramureș, acolo unde a avut loc și botezul Ritei și cel al verei, și am scris „Ne revedem aici în vara lui 2022”.

Așa am anunțat atunci că vom aduce pe lume încă un bebeluș, nu știam atunci ce va fi. Bineînțeles, am inclus și imaginile de la primul control, în care i-am auzit pentru prima dată bătăile inimii, în cabinetul ginecologului cu care am și născut, Dorina Codreanu.

Fetele dormeau în acel moment. Le-am anunțat de Crăciun. În seara în care s-au împărțit cadourile, Cosmin a primit de la Moș Crăciun o caricatură în care apărea toată familia, iar eu eram însărcinată și aveam și o ecografie în mână.

Așa a aflat Rita, Vera fiind destul de mică. La un an și jumătate, nu prea înțelegea ea ce se întâmplă.

Pentru Rita a fost o mare, mare fericire… a fost super încântată! Din acel moment, Rita vine încontinuu la mine și vorbește cu surioara ei, îi spune că îi este dor de ea, dimineața mă întreabă dacă s-a trezit surioara ei și vine și îi cântă la chitară…

Și Vera vine acum și o pupă pe surioara din burtică. Sunt absolut adorabile!”.

Laura-Cosoi-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton