Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, pe scenă până în luna a noua de sarcină. Actrița va filma un nou serial în luna mai

Laura Cosoi, pe scenă până în luna a noua de sarcină. Actrița va filma un nou serial în luna mai
7

de Cătălina Matei,

Însărcinată în 7 luni, tot cu o fetiță, Laura Cosoi (40 de ani) este o graviduță extrem de activă. Joacă în trei spectacole de teatru, pe 22 aprilie se pregătește de premiera filmului „Secretul lui Zorillo” în care are rolul unei femei dace, iar în luna mai va începe filmările pentru un nou serial. Cum face față provocărilor? Aflăm din cele ce urmează...

Încă puțin și te pregătești să devii, din nou, mămică. A treia oară! Și tot o fetiță… Care sunt provocările, de data aceasta? 😉

 Recunosc că totul s-a petrecut foarte repede și nici nu am apucat să-mi dau seama că sunt iar însărcinată și urmează să nasc! A trecut foarte repede timpul! Iar diferența dintre Rita și vera e mică, dar acum parcă e și mai mică și încă n-am strâns toate lucrurile de prin casă de care am avut nevoie când era Vera mică. Trecere e foarte lină, nu o lumă de la capăt cum se spune. Totul se întâmplă cumva firesc.

Noi ne-am dorit o familie numeroasă și Dumnezeu ne-a ajutat și iată că o așteptăm pe cea de-a treia surioară… Cumva am simțit că va fi fetiță, încă dinainte să rămân însărcinată. I-am spus și lui Cosmin că, dacă mai facem un bebe, va fi probabil tot fetiță… să se aștepte. 🙂 Și, iată, că s-a confirmat acest feeling al meu de mămică, instinct… să-i spunem.

Foto: Felicia Simion

Cum au reacționat Rita și Vera în momentul în care au aflat că vor mai avea o surioară?

Mai întâi au aflat buncii – mama mea și părinții lui Cosmin, undeva prin noiembrie, anul trecut. Urmăream botezul Verei, filmare care ne-a emoționat foarte tare – am retrăit acel moment, am revăzut oameni dragi, am urmărit mesaje pentru cele mici… La final, am montat niște imagini din Maramureș, acolo unde a avut loc și botezul Ritei și cel al verei, și am scris „Ne revedem aici în vara lui 2022”. Așa am anunțat atunci că vom aduce pe lume încă un bebeluș, nu știam atunci ce va fi. Bineînțeles, am inclus și imaginile de la primul control, în care i-am auzit pentru prima dată bătăile inimii, în cabinetul ginecologului cu care am și născut, Dorina Codreanu.

Fetele dormeau în acel moment. Le-am anunțat de Crăciun. În seara în care s-au împărțit cadourile, Cosmin a primit de la Moș Crăciun o caricatură în care apărea toată familia, iar eu eram însărcinată și aveam și o ecografie în mână. Așa a aflat Rita, Vera fiind destul de mică. La un an și jumătate, nu prea înțelegea ea ce se întâmplă. 🙂 Pentru Rita a fost o mare, mare fericire… a fost super încântată! Din acel moment, Rita vine încontinuu la mine și vorbește cu surioara ei, îi spune că îi este dor de ea, dimineața mă întreabă dacă s-a trezit surioara ei și vine și îi cântă la chitară… Și Vera vine acum și o pupă pe surioara din burtică. Sunt absolut adorabile!

Până la urmă, ce nu nume va purta mezina?

Numele va rămâne pentru noi până se va naște. Este un nume destul de simplu, nu foarte sofisticat, care ni se potrivește nouă și îl vom dezvălui cînd se va naște. Așa am procedat și cu surioarele mai mari!

Cu atâtea fete-n casă… cât de răsfățat este soțul tău, Cosmin? 😉

Nu prea e răsfățat, sărcacul! 🙂 Are numai responsabilități, toată lumea este pe capul lui, n-are loc nici să vorbească… 🙂 Deocamdată, nu simte avantaje de a fi tătic doar de fetițe. Dar, când ele vor crește și vor fi independente, vor avea grijă de el – sunt convinsă! El este foarte iubite și este un tată foarte bun și super implicat în creșterea lor și se joacă… este extrem de răbdător. E un tată minunat! 🙂

Recent ați fugit într-un city break ;). Unde anume ați fost? Și cum ați petrecut?

Am fost în Istanbul. Voiam să mergem în Italia, dar am văzut că ploua și era foarte frig. În Turcia, era soare. Mi-am propus ceva acum mult timp ca, înainte să nasc, să plecăm noi doi, câteva zile, pentru prima dată… singuri. A fost minunat!

Deja sarcina a ajuns la 7 luni, iar tu ești extrem de activă. Tot umbli prin țară… În câte spectacole joci acum?

Sunt foarte activă fără să îmi fi propus neapărat acest lucru. Se pare că pot și acesta este cel mai important lucru. Mă simt foarte bine, nu am contracții, fetița se dezvoltă bine, nu am de ce să stau acasă. Dar, sunt solicitată, nu pot spune că nu mă rsimte, dar nu ceva exagerat… Joc în „Ghici cine te sună, în regia Taniei Popa, care se joacă la Teatrul Elisabeta. Apoi mai joc în spectacolul „Barza domnului ministru”, care se joacă la Sala Dalles și cu el mergem și prin țară. Și mai joc și în spectacolul „Râde cu nevastă-mea”, în regia lui Dan Tudor, pe care îl jucăm și în alte orașe și despre care tot o să povestesc pe paginile mele de Instagram și Facebook. Până în luna mai am spectacole programate! Deci voi juca până în luna a noua!

Și până când vei mai urca pe scenă?

Am spectacol și la sfârșitul lui mai. Eu în iunie urmează să nasc. Ne vom adapta dacă nu voi mai putea juca. Nu întind coarda.

Urmează și premiera filmului „Secretul lui Zorillo”, o comedie, în care joci rolul unei femei dace… Daciana, mai precis. Cum a fost la filmări?

Când am filmat, în vara trecută, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea. În primul rând, mi-a fost foarte dor să fac un film, de colegi, de platoul de filmare, de căutări de personaje… Am filmat la Geaogiu Băi, în zona de lângă Sarmisegetuza, iar eu nu am mai fost acolo până la acel moment. Mi s-a părut absolut fantastic! Legat de acest proiect vine și un serial în care voi juca tot în luna mai. Voi avea aproximativ 10 zile de filmare și voi juca rolul unei femei însărcinate, evident! 🙂

De ce nu ai mai apărut pe micul ecran în ultima vreme?

Recunosc că îmi este dor de televiziune și mi-am dorit foarte mult să mă întorc, însă nu am găsit până în acest moment un proiect care să mi se potrivească. Am fost invitată la discuții în diferite televiziuni pentru tot felul de proiecte însă, din punctul meu de vedere, am ajuns la un moment al vieții în care trebuie să fac numai ce mă reprezintă, ce îmi place… nu doar să apar la televizor. Nu mi-am dorit niciodată să apar la TV cu orice scop, tocmai de aceea am putut să selectez și să aleg să fac doar ce îmi place. Până acum nu a venit proiectul care să mă reprezinte și în care eu să cred și care să merite, până la urmă, să lipsesc de acasă. Îmi caut un proiect care să aibă legătură cu actoria, cu frumusețea, cu parentingul, cu cărțile de bucate, cu sportul… Oricum, din tomană, va intra pe TV și acest serial la care voi filma în mai.

Dar cu bucătăria? Mai reușești să gătești atât de des? Dar să scrii cărți de bucate? 😉

De scris… nu am mai apucat. Abia dacă mai scriu rețete pentru blog. 🙂 Dar gătesc foarte des. Gătesc și cu fetele și mă amuză foarte tare când ele descoperă texturi și forme noi… Ne amuzăm foarte tare.

Laura-Cosoi-277001637_512386293589602_6753802374497152112_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton