Homepage  / Articole

Laura Cosoi se alătură actorilor din “Moştenirea”

Laura Cosoi se alătură actorilor din “Moştenirea”

de Redactia Tvmania

Laura Cosoi completează distribuţia serialului „Moştenirea” difuzat de Pro TV de luni până joi de la ora 22.15. Personajul primit de fumoasa vedetă este unul negativ – o femeie alunecoasă, o dansatoare de excepţie care vrea să îşi atingă scopul cu orice preţ.

.

Laura va interpreta rolul Graziei, sora Rominei (Cristina Cepraga), o femeie frumoasă care ascunde o mulţime de lucruri. Personajul interpretat de vedeta Pro TV este şi o dansatoare foarte bună, acesta fiind singurul lucru din viaţa ei la care ţine cu adevărat.

În relaţia cu sora ei, Grazia pretinde că este o soră perfectă şi asta numai pentru a beneficia de poziţia şi relaţiile lui Fabrizio (Cristi Iacob). În realitate, aceasta este convinsă că poate cuceri orice bărbat şi că îi este superioară Rominei din toate punctele de vedere.

Vedeta a mărturisit că filmează pentru acest serial încă din luna septembrie a anului trecut şi că este încântată de proiect şi de colegii de echipă. Acum aşteaptă cu nerăbdare să vadă care va fi reacţia publicului.

“Mi se întamplă pentru prima oară sa interpretez un personaj negativ. Mă numesc Grazia şi sunt sora Rominei, proaspăt venită din Italia. Nu am să vorbesc prea mult despre personajul meu pentru că vreau să  las publicul serialului să mă descopere treptat. Cu siguranţă însă vor avea loc foarte multe răsturnări de situaţii odată  cu apariţia mea în casa lui Fabrizio”,  a declarat Laura.

.

Pentru mai multe detalii despre Laura Cosoi, nu rataţi numărul TVmania de luni, 31 ianuarie!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton