Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc, la 10 de la despărțire. Ce crede soțul actriței

Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc, la 10 de la despărțire. Ce crede soțul actriței
11

de Andra Stana,

Laura Cosoi și Smiley au format unul din cele mai apreciate perechi din showbizul de la noi. Fanii au fost cu adevărat dezamăgiți, acum zece ani, când cei doi au hotărât că le e mai bine dacă se despart. Astăzi, și-au clădit familii frumoase, dar nu ascund faptul că încă se mai întâlnesc.

Laura Cosoi se întâlnește din când în când cu Smiley

Cele două vedete nu se feresc să recunoască faptul că se mai văd uneori, cu atât mai mult cu cât fac parte din viața publică. „Ne mai întâlnim”, a spus fosta actriță din „La bloc”. Cosoi a menționat că soțul ei nu are nicio problemă cu acest lucru.

Atât Laura Cosoi, cât și Smiley au astăzi familii minunate. Laura se pregătește să devină mamă de fată pentru a treia oară. De asemenea, a sărbătorit deja cea de-a zecea aniversare alături de tatăl fetițelor sale.

Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Iți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura-Cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Între timp, prezentatorul ,,Românii au talent” profită din plin de fiecare secundă alături de Gina Pistol și de fiica lor Josephine.

,,Fiecare are treaba lui”

Laura Cosoi a declarat recent că se vede destul de des cu fostul ei iubit, iar asta nu este o problemă pentru soțul ei Cosmin. Actrița a recunoscut că motivul pentru că se văd este faptul că amândoi sunt la aceeași agenție de impresariat.

,,Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim, în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun. Niciodată, pentru că nu a avut motiv. Astăzi facem zece ani de iubire. E plecat din țară, mâine se întoarce, dar sigur va pregăti el ceva. Obișnuiește să-mi facă tot felul de surprize.

El culege florile din anumite locuri, face micul dejun. Sunt foarte multe lucruri. Îmi răspunde la mesaje mai vechi, eu îi scriu bilețele, iar el îmi răspunde și mi le dă după un an, doi. Le păstrează și le scoate din arhivă. El nu e deloc cu online-ul, nu e pe social-media”, a povestit Laura Cosoi, pentru impact.ro. 

Adevăratul motiv al despărțirii

În iunie 2012, Laura Cosoi și Smiley au anunțat că au pus punct relaţiei printr-un comunicat remis Mediafax. Ei au spus încă de atunci că despărţirea nu îi va împiedica să colaboreze profesional.

“După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi”, se arată în comunicatul sus-menţionat.

sursa foto: arhivă TVmania

Deși au trecut ani buni de la destrămarea relației lor, nu multă lume știe motivul real al despărțirii lor.

Se pare că bunica actriței l-a cunoscut pe fostul partener al vedetei și nu a fost prea încântată de faptul că el nu își dorea să treacă atunci la pasul următor.

Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a delcarat bunica Laurei Cosoi în emisiunea lui Cristi Brancu acum o vreme, scrie playtech.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton