Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Laura Cosoi, o nouă vacanță în plină pandemie alături de familie. Ce destinație a ales actrița

Laura Cosoi, o nouă vacanță în plină pandemie alături de familie. Ce destinație a ales actrița
10

de Redactia Tvmania

Laura Cosoi se bucură de o nouă vacanță după ce, la începutul lui ianuarie, actrița alături de buna ei prietenă Adela Popescu au petrecut începutul de an în Maldive.

De această dată,  Laura și-a luat soțul și copiii și au plecat spre Dubai.  În urmă cu aproximativ o săptămână, Laura Cosoi, fiicele și soțul au părăsit România. S-au îmbarcat în avion, destinația finală fiind Dubai.

La momentul respectiv actrița scria în mediul online: „Pare că încet, încet ne reluăm viețile! Unde ai pleca cu primul avion?”.

Familia Cosoi-Curticăpean au ales să se bucure de soare, mare și de experiențele minunate ale Dubaiului:  au vizitat un acvariu, au făcut plajă și au mers în deșert. Deși au trecut 8 luni de când a născut al doilea copil, Laura a revenit la formele sale și s-a fotografiat în costumul de baie, cei care o urmăresc în online admirând-o din plin: „Ești frumoasă! Ce bine arăți”.

171481322_4283242688375139_6886968515274533057_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Laura a mai postat și un mesaj de impact, adresat femeilor care o urmăresc:

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună au două fetițe, pe Rita și Vera. Recent, cei doi au declarat că nu se opresc aici, își doresc mai mulți copii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton