Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Laura Cosoi, impresionată de frumusețile Veronei. Cum a reușit Cosmin Curticăpean să-și surprindă soția

Laura Cosoi, impresionată de frumusețile Veronei. Cum a reușit Cosmin Curticăpean să-și surprindă soția
16

de Andra Stana,

Laura Cosoi se relaxează zilele acestea în Italia. Cosmin Curticăpean, frumoasa lui soție și cele trei fete ale lor, au vizitat Verona. Cum a reușit soțul Laurei s-o impresioneze până la lacrimi.

Ce a pus Laura Cosoi pe Instagram

Pe final de august, Laura Cosoi, împreună cu familia ei, au luat la pas Verona. Nu este pentru prima dată când vedeta vizitează frumosul oraș italian. Acesta este motivul pentru care această vizită a fost „o experiență deosebită”.

Salutări din Verona, prieteni dragi! Suntem aici de câteva zile, iar orașul m-a impresionat în mod deosebit. L-am mai vizitat acum 7 ani, când am bifat multe dintre obiectivele turistice importante (evident, nu am ratat nici balconul Julietei), dar de data această a fost o experiență deosebită. Parcă am pătruns mai adânc în inima și spiritul Veronei, pe care am explorat-o cu toate simțurile!”, a scris Laura Cosoi.

Vedeta a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram faptul că în vacanța din Verona s-a plimbat pe „străduțele cu aer medieval, înguste și pitoreșți, care-ți dau senzația că îmbrățișezi toată istoria locului”.

(…) ne-am încântat privirile cu arhitectură spectaculoasă și am descoperit gustul atât de special al Veronei. Atenție, gurmanzi! Sunt 19 restaurante cu stele Michelin în oraș, mâncarea e de vis, iar înghețata ar trebui trecută în patrimoniul UNESCO! Iar dacă vrei să descoperi fața mai puțin cunoscută a Veronei, fă o plimbare pe lângă vechile ziduri ale orașului, în grădina Giusti sau pe Podul de Piatră de pe râul Adige”, a menționat Laura Cosoi.

Totodată, ea a lăudat și alte obiective turistice din Verona. „Castelul San Pietro îți oferă o panorama superbă, iar basilicile trebuie neapărat văzute pentru arhitectura spectaculoasă. Mie mi-a plăcut mult Basilica di San Zeno Maggiore.”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura-Cosoi-impresionata-de-frumusetile-Veronei.-Cum-a-surprins-o-Cosmin-Curticapean-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Laura Cosoi, surprinsă până la lacrimi de gestul făcut de soțul ei

Anul acesta, la început de august, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aniversat 7 ani de la nuntă. An de an, cei doi încearcă „să nu treacă ziua (aniversară, n.r.) fără să ne sărbătorim, cumva. Fie ieșim la cină , facem picnic, mergem la concert sau la un spectacol, fie plecăm din oraș, dar un lucru știm sigur: nu vrem să lăsăm evenimentul nemarcat. Anul acesta, cu trei pui mici pe lângă noi, aproape că am uitat în ce zi suntem, doar că, de îndată ce am realizat că împlinim 7 ani de la nuntă , am știut că vrem să facem ceva și să păstrăm astfel tradiția”, a povestit Laura.

Actrița le-a povestit fanilor ei de pe Instagram că a fost surprinsă plăcut de Cosmin în timpul vacanței din Verona.

Pentru că eram pe drumuri și afară ploua destul de tare, pe 8 august ne-am gândit să sărbătorim altădată, eventual în această vacanță. Și aseară am avut parte de o surpriză foarte frumoasă de la Cosmin: m-a invitat la spectacolul de opera în aer liber „La Traviata”, la Arena din Verona.”.

Laura Cosoi a recunoscut că a fost „impresionată până la lacrimi de atmosferă, de actul artistic în sine, de energia spectatorilor și de aerul parcă de altădată ce mă înconjura…”.

Laura-Cosoi-arena-din-verona-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

Laura Cosoi: „Relația de cuplu este extrem de importantă”

Tot în mesajul publicat pe Instagram, Laura Cosoi și-a îndemnat urmăritorii să meargă să vadă Arena din Verona. „Acest obiectiv trebuie neapărat marcat! Cu sau fără aniversarea nunții de cupru, vă asigur că va fi o experiență memorabila! Cu această ocazie aș vrea să le mulțumesc socrilor, care sunt cu noi, că au rămas la hotel cu fetele!”.

Vedeta de 40 de ani a menționat cât de importantă este „relația de cuplu”.

Dincolo de orice, adevărul este că relația de cuplu este extrem de importantă și de cele mai multe ori trece pe locul 2,3, în funcție de priorități. Este normal să existe dinamica și în relația soț-soție, dar atât eu cât și Cosmin știm că trebuie să lucrăm tot timpul și la „noi”. Nu ne iese de fiecare data, dar ne străduim și într-un moment ca cel de aseara, când am urmărit aria de operă cuibărită în brațele lui, am știut că suntem amândoi pe plus #italia #amore #familia”, a încheiat Laura Cosoi postarea de pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton