Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița de telenovele Laura Flores s-a căsătorit

Actrița de telenovele Laura Flores s-a căsătorit

de Redactia Tvmania

Laura Flores, cunoscută din telenovelele „Regina inimilor' („Reina de corazones'), „Cine-i cine' („Quien es quien'), ori „Suflet călător' („En otra piel'), a dorit să împartă vestea cu toți fanii săi pe rețelele de socializare.

Evenimentul a avut loc weekend-ul trecut, la un an după logodnă, deși la acea vreme actrița și partenerul ei Matthew Flannery spuneau că „nu va fi nuntă”. 

După ce pandemia i-a limitat planurile de a se căsători în 2020, după filmările telenovelei „Un celibatar învins”, cuplul nu a mai putut aștepta. Potrivit declarațiilor actriței pentru presa mexicană cei doi s-au căsătorit civil în octombrie 2019, la scurt timp după logodnă, iar acum au avut parte și de cununia religioasă. 

„Era oficial și legal dar astăzi căsătoria noastră a fost binecuvântată în fața lui Dumnezeu. Te iubesc”, a scris actrița pe Instagram duminică seară. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Laura Flores Flannery (@laurafloresmx)

 

  Pantofi albi și o rochie discretă a fost ținuta pe care a ales-o pentru a merge la altar împreună cu soțul ei, care o face foarte fericită. Cei doi locuiesc în Statele Unite.

 „Am vrut să punem în aplicare cel mai frumos plan al nunții noastre, să mergem cu copiii lui și ai mei într-o călătorie în Irlanda în iunie și să ne căsătorim acolo. Dar soarta și pandemia ne-au schimbat planurile”, a declarat Laura Flores pentru TVyNovelas.

Matthew Flannery, logodnicul Laurei Flores nu face parte din industria artistică. Potrivit celor de la People en Espanol, acesta lucrează în construcții și deține un post important în cadrul companiei Plaza Construction Corp. 

Laura Flores a fost căsătorită de 3 ori. Prima oară actrița a făcut pasul cel mare la vârsta de 23 de ani alături de cantautorul Sergio Fachelli, ulterior cu omul de afaceri José Ramón Diez, care este și tatăl celor 3 copii ai actriței, iar ultima căsătorie pe care a încheiat-o în anul 2014 a fost alături de inginerul Eduardo Fonseca. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton