Homepage  / Televiziune

Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor România 2022. „Sunt șocată”

Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor România 2022. „Sunt șocată”
8

de Roxana Mirea,

Faimoșii au pierdut încă un joc de comunicare aseară, 5 martie, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Tensiunile din echipa roșie continuă să persiste, în timp ce Războinicii par să fi descoperit rețeta succesului. Pe de altă parte, pe Faimoși i-a așteptat un consiliu de eliminare. În urma voturilor celor de acasă, Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor 2022

În cursa de eliminare au fost Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL. În urma voturilor, Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor România 2022, aseară, 5 aprilie. Aceasta a fost șocată și „copleșită de emoții”. Laura a declarat că Survivor 2022 a fost o experiență incredibilă și că pleacă cu un bagaj emoțional plin.

„Sunt puțin șocată. O să fiu acum copleșită de emoții, dar sunt neutre, nu sunt emoții negative sau pozitive. De fapt, sunt mixte. Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință pentru că m-a făcut să văd viața altfel. Am trăit aici foarte multe lucruri. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat. A fost experiența vieții mele. A fost incredibil tot ce s-a întâmplat aici. Oamenii sunt minunați. Mă bucur din suflet că i-am cunoscut. Și Războinicii, și Faimoșii, și cei care au plecat și cei care au rămas.

Am văzut o grămadă de apusuri. Am spart sute de nuci de cocos. Am mâncat, am făcut foamea, am câștigat, am pierdut, am petrecut. Am râs și am plâns. Plec cu un bagaj gol, că nu am venit cu nimic în bagaj, dar plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții, cu o grămadă de învățături, plin la maxim. Pentru mine, Survivor este cea mai mare lecție și dacă e să pun un cuvânt lângă ea, cuvântul ăla e recunoștință și sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, a spus Laura Giurcanu.

Laura-Giurcanu-eliminata-de-la-Survivor-2022.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton