Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit. Ce le-a afectat relația veche de 10 ani

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit. Ce le-a afectat relația veche de 10 ani
10

de Andra Stana,

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit după mai bine de 10 ani de relație. Cuplul „și-a încheiat în liniște relația anul trecut”, a confirmat vineri pentru People reprezentantul fostei actrițe din „Gilmore Girls”.

Graham, în vârstă de 55 de ani, și fosta vedetă din „Six Feet Under”/„Sub Pământ SRL”, în vârstă de 56 de ani, s-au cunoscut în 1995. Atunci, ei au jucat împreună în serialul NBC „Caroline in the City”. Se întâmpla înainte ca ei să obțină rolurile care i-au făcut celebri, scriu cei de la pagesix.com.

„M-a pus să mut niște mobilă în apartamentul ei pe atunci”, a explicat Krause în timpul unei apariții din 2017 în emisiunea „Live with Kelly”.

Graham și Krause au urcat pe scenă împreună la Screen Actors Guild Awards din 2002. Cu toate acestea, prietenia nu s-a transformat într-o poveste de iubire decât în 2010. Atunci, ei au fost distribuiți în rolurile fraților Sarah și Adam Braverman în „Parenthood”.

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit. Ce le-a afectat relația veche de 10 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lauren Graham și-a ascuns relația cu starul din „Sub Pământ SRL”

„Unul dintre lucrurile care a fost atât de amuzant este că este atât de ușor”, a spus Graham despre colaborarea cu iubitul ei de atunci într-un interviu acordat în 2010 pentru Redbook. „Este greu. Să lucrezi cu cineva și să petreci timp cu el, de asemenea.”

Ea a adăugat despre povestea lor de dragoste: „Nimeni nu a știut despre ea o vreme, pentru că ne place să stăm acasă, să gătim și să nu ieșim în oraș. Am fost, de asemenea, foarte protectoare în privința asta, pentru că este important să ne puteți vedea ca frate și soră în serial.”

Actrița a rememorat primele zile ale relației lor într-un interviu acordat în 2017 pentru Good Housekeeping, dezvăluind: „Nu ne puteam opri din vorbit. Nu despre noi înșine, ci despre lume, cărți și familie”.

„Odată ce ne-am reunit, nu a mai existat niciun joc”, a explicat ea. „A fost ceva de genul: «Tu mă placi, iar eu te plac». Asta mi-a dat o înțelegere a vieții: Așa se întâmplă lucrurile și este complet aleatoriu.”

Lauren Graham, despre relația sa cu Peter Krause

Pandemia i-a făcut să își spună „Adio!”

Pandemia de COVID-19 i-a găsit pe cei doi pe picior greșit, mai scrie sursa citată. Graham s-a întors acasă după cinci luni de muncă în Vancouver, la Krause și la fiul său Roman. În lipsa actriței, cei doi făcuseră multe schimbări în viața lor de zi cu zi.

„Cred că venirea acasă a fost mai dificilă”, a spus ea în timpul unei apariții din 2021, în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”. „A fost mai mult ca și cum ei erau cuplul căsătorit, iar eu eram persoana care… ei erau de genul: „Noi nu mai facem așa”. Erau de genul: «Nu, nu, nu, nu, așa se întâmplă lucrurile»”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton