Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Laurenţiu Duţă, infectat cu coronavirus după ce s-a vaccinat. Cum se simte artistul

Laurenţiu Duţă, infectat cu coronavirus după ce s-a vaccinat. Cum se simte artistul

de Redactia Tvmania

Formația 3 Sud Est a fost din nou lovită de un necaz. După Mihai Budeanu și Laurențiu Duță a fost infectat cu coronavirus.

Din fericire, spre deosebire de Mihai, liderul trupei constănțene a avut o formă mult mai ușoară a virusului, iar simptomele au fost aproape inexistente. Laurențiu pune această formă ușoară pe seama faptului că deja apucase să se vaccineze cu prima doză înainte de a se infecta cu virusul. Artistul a stat izolat timp de două săptămâni însă și-a continuat activitatea profesională de acasă:

  „Am trecut prin COVID. Astăzi este prima zi în care am ieşit din casă, după perioada de izolare.  Din fericire, am avut o formă destul de uşoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome. Susţin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puţin, dar o să merg până la capăt”, a spus Laurenţiu Duţă la o emisiune TV.
Și Mihai Budeanu, care a fost într-o stare destul de gravă după infectarea cu acest virus, este în stare foarte bună. Trupa a reușit să stea pe locul 1 în trending pe Youtube mai bine de 10 zile, după lansarea piesei „Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton