Homepage  / Știri

Laurenţiu Duţă munceşte atât pentru el, cât şi pentru “X Factor”

Laurenţiu Duţă munceşte atât pentru el, cât şi pentru “X Factor”

de Redactia Tvmania

Laurenţiu Duţă a avut un an destul de plin, printre realizările sale în calitate de compozitor şi producător numărându-se Dony feat. Elena – “Hot Girls”, Elena cu “Midnight Sun” şi Andreea Bănică cu “Electrified”, piese care au devenit hituri atât în topurile de la noi, cât şi la nivel internaţional.

De asemenea, artistul este şi producătorul muzical de la “X Factor”, el ocupându-se pe toată perioada derulării show-ului de la Antena 1 de reorchestrarea şi rearanjarea pieselor alese de concurenţi.

“Anul acesta a fost unul plin pentru mine. În toamna asta mai ales am avut un program infernal. Am muncit fără pauză şi fără weekend-uri libere pentru producţiile ce le aveam în plan cu diverşi artişti, dar mai ales pentru rearanjarea pieselor de la “X Factor”.

Abia acum am reuşit să iau o gură de aer şi am hotărât să lansez oficial noua piesă “Strada fără nume”, a zis Laurenţiu.

Mai mult, la începutul lui 2012, fostul membru al trupei 3 Sud Est intenţionează să scoată şi un videoclip la acest single, pe care îl puteţi asculta aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hxBYOTdjAmQ[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton