Homepage  / Vedete româneşti

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, ședință foto spectaculoasă. Primele declarații despre relația lor: „Simt că sunt iubit”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, ședință foto spectaculoasă. Primele declarații despre relația lor: „Simt că sunt iubit”

de Roxana Mirea,

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au acceptat să fie protagoniștii unui pictorial senzațional. În plus, cei doi au vorbit pentru prima dată despre relația lor. Pe de altă parte, Reghe și iubita lui așteaptă și venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel, care se va naște în primăvara anului viitor.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, ședință foto de poveste

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au avut prima lor apariție publică. Cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto de poveste. În timp ce pozau, Reghe și iubita lui au vorbit și despre relația lor și au mărturisit cât de mult se iubesc.

Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, pentru revista FANATIK, dezvăluind totodată că sunt nerăbdători să își strângă, în brațe, copilul care se va naște în lunile de primăvară ale anului 2022.

În timpul pictorialului, realizat pentru sursa menționată anterior, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au comportat ca doi îndrăgostiți, asumându-și relația.

Cât ești de frumos”, îi spunea Corina lui Reghe.

Reghe, despre Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, au mărturisit că sunt uniți de dragostea pe care și-o poartă. Pe tot parcursul ședinței foto, cei doi au zâmbit unul spre celălalt și și-au făcut complimente constant. În plus, fostul partener al Anamariei Prodan a spus că actuala lui iubită, Corina, este femeia lângă care se simte iubit și care îl împlinește.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a mai spus, printre altele, Laurențiu Reghecampf.

De asemenea, antrenorul a mai precizat că va face tot ce-i va sta în putință să o apere pe iubita lui.

O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Imagini de la ședința foto cu Reghe și iubita lui AICI.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton