Homepage  / Vedete româneşti

Laurențiu Reghecapmf a devenit tată pentru a treia oară! Corina Caciuc a născut. Prima imagine cu bebelușul

Laurențiu Reghecapmf a devenit tată pentru a treia oară! Corina Caciuc a născut. Prima imagine cu bebelușul
8

de Roxana Mirea,

Laurențiu Reghecapmf este în culmea fericirii pentru că a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel în această dimineață, 19 mai 2022. Antrenorul a publicat pe contul lui de Instagram prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit și ce nume au ales pentru micuț.

Laurențiu Reghecapmf, tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecapmf a devenit tată pentru a treia oară în această dimineață, 19 mai. Iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel. Anunțul a fost făcut chiar de către antrenor pe pagina lui personală de Instagram. Acesta a publicat o fotografia cu ceilalți doi băieți ai lui, Luca și Laurențiu Reghecapmf Jr., în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant, adresându-se celor doi și spunându-le că „s-a născut frățiorul vostru”. Numele pe care Laurențiu Reghecapmf și Corina Caciuc l-au ales pentru fiul lor este Liam.

Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Va iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecapmf pe Instagram.

De asemenea, antrenorul a publicat și o imagine cu bebelușul. Acesta a fost fotografiat în timp ce își ține bebelușul în brațe. Laurențiu Reghecapmf a scris simplu în descriera fotografiei în care apare cu un zâmbet până la urechi: „Liam”.

Laurențiu Reghecapmf este extrem de bucuros să își țină, în sfârșit, în brațe cel de-al treilea copil. El mai are doi băieți: pe Luca, din relația cu Mariana Pfeiffer și pe Laurențiu Reghecampf Jr., alias Bebeto, din căsnicia cu Anamaria Prodan.

laurentiu-reghecampf-anamaria-prodan-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton