Homepage  / Articole

Laurette şi Cristian Gog intră în „ringul visurilor”

Laurette şi Cristian Gog intră în "ringul visurilor"

de Redactia Tvmania

Diseară, în ringul de la „Dansez pentru tine” îşi face intrarea o apariţie exotică: Laurette păşeşte în competiţia visurilor de la Pro TV. Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener îi va fi nimeni altul decât fratele ei. Dacă alţi copii de vârsta lor îşi petrec timpul liber la joacă, Sandra, Ioana, Ştefan şi Alexandru nu au vreme de îndeletniciri tipice vârstei lor, deoarece greutăţile cu care se confruntă zilnic i-au maturizat.

Încă o pereche care a demonstrat că are talent va intra în ring, tot pentru un scop nobil. Cristian Gog, câştigătorul celui al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent” şi Dana de la Titanii Funky Fresh dansează pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popa.

Seara debutează în forţă, cu o călătorie prin toată lumea, plină energie şi culoare, pentru că se dansează folclor international. În aceeaşi ediţie, pasiunea învăluie ringul de dans, iar perechile ramase în competiţie vor fi nevoite să transmită cât mai multă senzualitate: se va dansa tango, în regim de concurs. Emoţiile concurenţilor şi-ale vedetelor vor fi pe măsură, pentru că este ştiut faptul că acest stil este unul foarte dificil, iar notele juraţilor vor fi dezvăluite abia la finalul emisiunii.

La duel intră Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton