Homepage  / Articole

Lavinia nu mai doarme din cauza duelului la „Dansez…”

Lavinia nu mai doarme din cauza duelului la „Dansez...”

de Redactia Tvmania

Vineri seară se va consuma primul duel al acestei ediţii a 11-a de la „Dansez pentru tine”. Rivale sunt perechile lui Liviu Vârciu (care îi ia locul lui Costin Sforaru, accidentat) şi Lavinia Pârva. De când a aflat că este condamnată la duel, aceasta din urmă şi-a pierdut somnul!

„Am simţit ca un cuţit în inimă când am auzit că suntem condamnaţi la duel!”, spune Lavinia, care de vineri, de când a primit verdictul de la „Dansez pentru tine”, nu a dormit aproape deloc.

„Nu mai reuşesc să mă odihnesc noaptea, îmi sună mereu în minte numărătoarea de la antrenamente, verdictul duelului, precum şi povestea lui Decebal. Aşa de mult mi-aş dori să pot să-i schimb viaţa micuţului Vlad, care s-a născut cu Sindrom Down, şi familiei lui, care este atât de armonioasă şi frumoasă, în ciuda tragediei pe care o trăieşte”, mărturiseşte Lavinia, care se simte poate şi puţin vinovată pentru faptul că au intrat la duel încă din prima ediţie.

Cu o fisură la coastă şi cu probleme şi dureri uriaşe la ligamente, Lavinia a fost sfătuită de medici să întrerupă participarea la concurs, însă ea nu s-a putut desprinde de Decebal şi de jurământul pe care şi-l făcuseră când s-au întâlnit:

„Eu sunt sigură că oricine l-ar fi cunoscut pe Decebal ar fi făcut la fel ca mine. Credeţi-mă, dacă era vorba despre mine în acest concurs, aş fi renunţat demult, însă este vorba despre o familie mult prea nobilă ca să nu dau totul şi ca să nu trec peste orice pentru ea”, mărturiseşte impresionată artista.

Lavinia a plâns mult vineri când a auzit de la soţia lui Decebal cum a privit fiul lor, Vlăduţ, emisiunea. Deşi amândoi băieţii trebuie să doarmă imediat ce se lasă seara, ei nu au acceptat să meargă la somn şi au stat treji, cu ochii mari până la finalul emisiunii. Impresionant a fost ca Vlăduţ, băieţelul lor născut cu Sindrom Down, a încercat şi el să danseze de câte ori dansa tatăl lui la televizor, întindea braţele, aplauda şi încerca să-i ajute parcă pe Lavinia şi Decebal să facă un dans cât mai bun.

„Aşa m-a impresionat povestea aceasta, încurajarea şi susţinerea lui Vlăduţ şi felul în care a simţit el să trăiască alături de noi emoţiile, dansul…Este un copil minunat şi sper să nu-l dezamăgim”, spune artista.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton