Homepage  / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Lavinia Petrea: „Nu aș renunța la smartphone, conectat mereu la internet”

INTERVIUL ALTFEL. Lavinia Petrea: „Nu aș renunța la smartphone, conectat mereu la internet”

de Redactia Tvmania

Lavinia Petrea (32 de ani) făcea glume pe seama vecinilor în copilărie, însă nu chiulea de la școală, iar din primul salariu a plătit o factură exorbitantă.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV... „invitatul special al lui George Buhnici la «iLikeIT» – cel mai iubit robot din lume, TITAN.”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „duminica aceasta – «După 20 de ani», pentru că… „invitata era Laura Codruta Kovesi și eram curioasă să ascult cum răspunde la întrebările lui Cristian Leonte.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Celentano din «Las Fierbinți», pentru că… „mă amuză foarte tare, iar rolul de «bețivul satului», deloc ușor, este interpretat extraordinar de Adrian Văncică.”

Cel mai recent Ai dat search pe Google la… „alimentația diversificată la bebeluși.”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Avengers: Age of Ultron.”

Plăcerea ta vinovată la TV este… „serialul «The Middle». E un serial… light, de familie, dar mă amuză foarte tare personajul Brick Heck.”

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „că, prin puterea cuvântului și a imaginii, putem schimba lucruri, sperând că vom ajunge să trăim într-o lume mai bună.”

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „colega mea, Andreea Esca, pentru cariera impecabilă și imaginea ei mereu proaspătă.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Carrie Mathison din «Homeland», pentru că… „îmi place «nebunia» personajului, care îi aduce sclipirea de geniu în carieră.”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „smartphone-ul, conectat mereu la internet.”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „am achitat o factură uriașă la telefonul mobil. La angajare, am primit o cartelă de serviciu și, când am înlocuit SIM-ul, l-am pierdut pe al meu. Cineva a folosit excesiv abonamentul meu până când mi-am dat seama că nu îl mai am.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „făcut dulceață :)”

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Lui Leonardo di Caprio…. 🙂 mi-e milă de el. Și-l dorește cu ardoare. Parcă numai pentru asta joacă, dar este mereu marele perdant.”

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „în Parlament nu se mai strigă «prezent!», ci «nevinovat!».”

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea în… „:( nu chiuleam, dar parcă îmi pare rău acum.”

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „limba română.”

Profesorul tău preferat a fost… „profesoara de limba română din școala generală, Silvia Bucur”, pentru că… „m-a îndemnat să îmi înfrâng timiditatea și să spun ceea ce gândesc, fără teamă.”

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie… „am aruncat de la balcon o pungă cu apă în capul unor vecini ursuzi.”

Porecla ta în adolescenţă era… „nu am avut.”

Locul tău preferat din Bucureşti… „a devenit Parcul Ioanid”, pentru că… „acolo petrec foarte mult timp cu băiețelul meu.”

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Ha! Râd cu poftă, în fiecare zi, la ghidușiile fiului meu, dar dacă vă referiți la un film, acum câteva zile, la «Alo? Aterizează străbunica!». O comedie românească savuroasă din 1981. Mi-a recomandat-o colegul meu, Mihai Dedu. Merită văzută sau… revăzută.”

Cel mai frumos apus de soare l-ai prins… „nu demult, pe malul unui lac, foarte aproape de București, unde am ajuns absolut întâmplător. Fără acel apus de soare oglindit în lac, nici nu aș fi observat locul.”

Ce te ţine trează noaptea? „Băiețelul meu, Mathias.”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „Nu joc, dar așa, ca idee… aș călători foarte mult împreună cu familia mea.”

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „să plec într-o mini vacanță neplanificată.”

Eşti cel mai mândră de… „băiețelul meu, deși e atât de mic. E sănătos și vesel.”

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „ne bucurăm de fiecare zi de lucrurile simple și de cei pe care îi iubim.”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este…«Adevărul despre cazul Harry Quebert», a lui Joel Dicker. Trebuie să ai o minte sclipitoare ca la 27 de ani imaginația ta să producă acțiunea acestui roman.”

 

Te-ar putea interesa și:

Lavinia Petrea, prezentatoarea de la matinalul Știrilor PRO TV, a devenit mămică

Lavinia Petrea va fi mama unui băiețel

Lavinia Petrea, vacanţă în paradisul grecesc | FOTO

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton