Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lavinia Petrea, un nou proiect departe de pupitrul știrilor Pro TV. Ce schimbări face în viața ei

Lavinia Petrea, un nou proiect departe de pupitrul știrilor Pro TV. Ce schimbări face în viața ei

de Redactia Tvmania

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor matinale de la PRO TV pregătește un nou proiect departe de pupitrul știrilor. Cu toate acestea, vedeta nu va renunța la cariera construită la Pro TV și o vom putea urmări în continuare pe micile ecrane!

Pentru noul proiect, Lavinia Petrea este nevoită să facă o serie de schimbări și în locuința sa, iar pentru acest lucru, Lavinia Petrea a cerut sfatul Andrei Marinescu, noul arhitect al emisiunii „Visuri la Cheie”. 

Andra Marinescu, noul  arhitect Visuri la cheie, i-a dat câteva ponturi Laviniei Petrea de cum își poate amenja un astfel de colț special, în propria sufragerie. 

 

„Vreau să-mi amenajez acasă un spațiu unde vreau să filmez pentru mine. După cum știți, am blogul laviniapetrea.ro, dar vreau să fac și o variantă video. Și am venit să primesc sfaturi prețioase de la Andra. Cred că v-ar ajuta foarte mult și pe voi, pentru că am trecut printr-un an în care munca noastră de la birou s-a mutat acasă și cu toții am încercat să ne creăm un spațiu cât mai prietenos”, a spus Lavinia Petrea.

„Este bine într-o amenajare să ai o culoare un pic mai tare, nuanțe care să te ducă cu gândul către natură. Cred că și o oglindă ar ajuta foarte mult, pentru o reflexie a luminii naturale. Poate să devină și un „insta-corner” – o amenjare despre asta e. Trebuie să avem grijă să fie o bază clasică și să venim cu anumite accente: plante, elemente de decor, vaze, rame. De exemplu, dacă alegi un scaun crem poți oricând să vii cu perne decorative”, a spus Andra Marinescu.

 

Întreaga discuție, dar și alte sfaturi utile din partea arhitecților Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

 

Dacă cunoașteți o familie care are nevoie de ajutorul echipei, nu uitați că puteți să o înscrieți în emisiune, prin completarea formularului de aici: visurilacheie.protv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton