Homepage  / Știri / Televiziune

„Layne cea rapidă” și „Claude” sunt noile seriale care îi așteaptă pe cei mai mici telespectatori la Disney în mai

„Layne cea rapidă” și „Claude” sunt noile seriale care îi așteaptă pe cei mai mici telespectatori la Disney în mai

de Redactia Tvmania

Vedeți mai jos toate noutățile lunii mai la Disney Channel și Disney Junior.

 

Disney Channel

BIZAARDVARK CONTINUĂ CU EPISOADE NOI

La 13 ani, Paige și Frankie au toată viața înainte să cucerească nu doar scena muzicală pentru care se simt inspirate și dăruite. Amuzanta lor ascensiune în cariera muzicală continuă cu noi hituri inspirate din viața lor cotidiană și episoade noi, din 6 mai, de luni până vineri, de la ora 13.00.

 

FAMILIA GREEN LA ORAȘ, ÎN ȘI MAI MULTE AVENTURI

Proaspăt mutați de la țară la oraș, membrii familiei Green se străduiesc să se acomodeze cu noul stil de viață și cu vecinii, nu fără peripeții și întâmplări amuzante, însă. Seria animată de comedie și aventuri continuă cu episoade noi, din 6 mai, de luni până vineri de la ora 20.00.

 

AVENTURA ÎNCÂLCITĂ A LUI RAPUNZEL CONTINUĂ

Suferind de dor de casă în călătoria ei de autocunoaștere, Rapunzel descoperă un idol misterios care aduce fericirea oricui îl atinge. Fericirea nu durează însă prea mult, pentru că această putere amenință să distrugă grupul de prieteni. Noi episoade, din 13 mai, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.30. 

 

MIRACULOUS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

 

Marinette și Adrien, în viața de zi cu zi, devin Buburuză și Motan Noir în aventura lor de salvare a Parisului de creaturile nefaste care vor să transform toți locuitorii orașului în răufăcători. Ce alte confruntări mai au de înfruntat cei doi super eroi în lupta lor cu akuma? Vedeți în episodul special, pe 24 mai, de la ora 14.30.

 

KIM POSSIBLE, FILMUL

Kim Possible și prietenul ei Ron Stoppable intră într-un nou an școlar la liceu, dar și în noi aventuri pentru salvarea lumii de răufăcători. Filmul original Disney Channel, vineri, 24 mai, de la ora 15.30.

 

PENNY DE LA M.A.R.S., SEZONUL 2

Primul episod din noul sezon al serialului Penny de la M.A.R.S. ni-l arată pe Seb care tocmai a aflat adevărul despre Bakia și cântecul furat, motiv pentru care nu mai vrea să aibă de a face cu Penny. Ce se întâmplă, însă cu Penny? Noul sezon începe din 27 mai, cu episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 19.00.

 

LAYNE CEA RAPIDĂ, UN NOU SERIAL

Viața lui Layne Reed este perfect organizată până când descoperă V.I.N., o mașină vorbitoare și plină de personalitate, ascunsă lângă casa ei. De luni, 27 mai, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 15.30.

 

Disney Junior

MICII MUPPETS – EPISOADE NOI

Micii Muppets se întorc cu episoade noi în care visele lor devin realitate! Kermit, Piggy, Fozzie, Animal, Gonzo și Summer sunt în centrul aventurilor palpitante generate de imaginația lor. De luni până vineri de la ora 11.00.

 

GIGANTOZAURUL – UN NOU SERIAL

Patru dinozauri explorează misterele lumii preistorice din care cel mai mare, cel mai de temut, dar și mai captivant mister este Gigantozaurul însuși! Mazu, Tiny, Bill și Rocky vor să îi descopere secretele, dar și să învețe lucruri de la el. Din 29 aprilie, de luni până vineri de la ora 17.00.

 

EROI ÎN PIJAMA – EPISOADE SCURTE

Cei trei eroi în pijama sunt într-o cursă frenetică în jurul lunii la concurență cu Fata Lună pentru găsirea diamantului lunii. Episoadele scurte pot fi urmărite în săptămâna 29 aprilie – 3 mai, de la ora 17.25.

 

CLAUDE – UN NOU SERIAL

Claude este un câine vesel și săritor, care, alături de cel mai bun prieten al său din lume, Sir Bobblysock trece prin numeroase aventuri în orășelul colorat de la malul mării, un adevărat rai al cățeilor.

Din 6 mai, de luni până vineri la ora 14.00

 

FANCY NANCY CLANCY

Mica și rafinata Nancy trece printr-o nouă încercare în momentul în care, trăgând cu urechea la discuțiile părinților ei, are impresia că îi aude punând la cale înstrăinarea cățelului familiei. Cum va rezolva Nancy situația? Aflați din 13 mai, de luni până vineri, de la ora 18.00.

 

VAMPIRINA, SEZONUL 2

Noul sezon debutează cu Vee într-o ipostază interesantă și un rol deosebit la nunta lui Frankenstein. Din 27 mai, de luni până vineri, de la ora 18.30.

 

VARĂ CU SERIALELE PREFERATE

Din 27 mai, copiii sunt așteptați să urmărească în fiecare zi, intervalul 10.00 – 16.30, serialele favorite. De la ora 10.00 Doctorița Plușica, de la 11.00 Eroi în pijamale, urmat de Mickey și Piloții de curse, de la ora 12.00, de la 13.00 Fancy Nancy Clancy, urmat de Vampirina, la ora 14.00, de la ora 15.00, Gigantozaurul și de la ora 16.00 Garda felină.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton