Homepage  / Vedete / Vedete străine

Legătura neașteptată dintre Keremcem și Özgü Kaya, protagoniștii serialului „Dragoste și secrete”

Legătura neașteptată dintre Keremcem și Özgü Kaya, protagoniștii serialului „Dragoste și secrete”

de Redactia Tvmania

 Protagoniștii serialul „Dragoste și secrete” , care va debuta astăzi de la ora 20:00, la Kanal D și care va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20.00 sunt uniți și de alte pasiuni în afara actoriei.   

 

Keremcem se află în industria serialelor de ani buni și a cunoscut deja un succes uriaș atât în domeniul actoriei, cât și în muzică. Özgü Kaya, tânăra actriță de doar 23 de ani, este o fire artistică, iar talentul ei strălucește și în domeniul muzical, ca și în cazul lui Keremcem. Tânăra cântă la trei instrumente muzicale: vioara, chitara și pian, iar, în prezent, studiază operă la Conservator.

Așadar, muzica și actoria sunt bucuriile care îi leaga pe Keremcem și Özgü Kaya, iar cei doi fac și duete împreună, în pauzele de pe platourile de filmare.

În această seară, de la ora 20:00 o veți cunoaște pe frumoasa Sevda (Özgü Kaya), o tanâra ambițioasă, care și-a dorit dintotdeauna să devină faimoasă. Succesul îi surâde fetei, însă o veste neașteptată îi strică planurile. Fratele ei este răpit de un mafiot local, Pilot, și e în pericol să fie ucis dacă Sevda nu va plăti răscumpărarea. Pentru a face rost de bani și a-și salva fratele de la moarte, Sevda acceptă o “înțelegere” cu Uygar Sarıkaya, un afacerist care este îndrăgostit până la obsesie de ea. Sevda ajunge într-o situație fără ieșire. Extrem de speriată, ea se adăpostește în casa lui Ali Hüroğlu (Keremcem), alias „Ali Hodja”. În timp ce Ali și Sevda se apropie, Uygar nu are nicio intenție să renunțe la Sevda.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton