Homepage  / Știri / Televiziune

„Legea familiei”, de la Happy Channel, a mai primit încă un premiu pentru „Cel mai bun serial TV”

„Legea familiei”, de la Happy Channel, a mai primit încă un premiu pentru „Cel mai bun serial TV”

de Redactia Tvmania

Serialul turcesc „Legea familiei”, difuzat în prezent de Happy Channel, se poate mândri cu 3 titluri de „Cel mai bun serial” la activ. Cel mai recent din această serie a fost primit chiar anul acesta, la evenimentul „Stars of the Year Awards”, organizat de Yildiz Technical University. Producţia, lansată în Turcia în octombrie 2017, a fost desemnată „Cel mai bun serial” la gala Ayakli Gazete TV Stars Awards din 2018, dar şi la „Fluturele de Aur”, gală organizată în decembrie anul trecut de publicaţia Hürriyet în colaborare cu un brand celebru de şampon.

Pentru rolul din „Legea familiei”, Aras Bulut Iynemli (28 de ani) a fost desemnat „Cel mai bun actor” în cadrul evenimentului „Fluturele de Aur” şi a mai obţinut acelaşi premiu pentru interpretarea sa la încă patru gale, inclusiv la cea organizată de revista GQ în luna februarie.

Aras Bulut Iynemli a cucerit telespectatorii cu rolul lui Yamaç, băiatul cel mic al lui Idris Koçovalı (Ercan Kesal), a cărui familie face legea în Çukur (în traducere „groapa”), unul dintre cele mai periculoase cartiere din Istanbul. Rebel din fire, Yamaç îşi doreşte să aibă o viață diferită față de cea a familiei sale, aşa că părăsește Çukur și se mută într-un alt loc din Istanbul, pentru a-şi urma pasiunea pentru muzică. Aşa ajunge să o cunoască pe Sena (Dilan Çiçek Deniz), femeia de care se îndrăgostește și alături de care vrea să rămână pentru totdeauna. Fericirea lor este umbrită în momentul în care Yamaç este nevoit să se întoarcă în Çukur, iar Sena decide să-l urmeze. Yamaç intră în tot felul de încurcături atunci când în vechiul său cartier ajunge un alt clan mafiot, condus de Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil). Yamaç este astfel nevoit să-și apere familia și comunitatea, dar şi căsnicia cu Sena.

Aras şi Dilan, mai mult decât colegi?

Chiar dacă pe micile ecrane au o chimie puternică şi mulţi fani şi-ar fi dorit să-i vadă împreună, Aras Bulut şi frumoasa Dilan Çiçek (pe care aţi văzut-o în „Güneş”) au alţi parteneri în viaţa de zi cu zi. Dilan, care s-a iubit, până nu de mult, cu un alt actor, Furkan Andıç („Meryem”), ar avea în prezent o nouă relaţie cu actorul Birkan Sokullu, pe care l-aţi văzut în serialele „În numele fericirii” şi „În dragoste şi în război”. Cei doi nu au confirmat că ies împreună, însă au fost văzuţi de curând în ipostaze tandre într-un restaurant, spun cei de la sozcu.com.tr. În ceea ce-l priveşte pe Aras, acesta are o relaţie de mai mulţi ani cu actriţa Bige Önal, fiica fostului fotbalist Erhan Önal și a modelului Mine Baysan. Întrebat de ziarişti dacă are de gând să se căsătoreacă anul acesta, actorul a răspuns, citat de gecce.com.tr: „Mereu îmi puneţi aceeaşi întrebare când mă vedeţi. Deocamdată nu am planuri de însurătoare. Suntem foarte fericiţi aşa”.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton