Homepage  / Netflix

Legea Lidiei Poët, tot ce trebuie să știți despre noul serial italian de pe Netflix. Premieră, distribuție, trailer

Legea Lidiei Poët, tot ce trebuie să știți despre noul serial italian de pe Netflix. Premieră, distribuție, trailer
16

de Andra Stana,

„The Law According to Lidia Poet”, în traducere „Legea Lidiei Poët”, este un serial care va avea premiera curând pe Netflix. Iată tot ce trebuie să știi despre noua producție italiană de pe platforma de streaming, inclusiv intriga, distribuția, trailerul și data de lansare pe Netflix.

 [toc] 

Legea Lidiei Poët se lansează pe Netflix

Netflix va avea în portofoliu un nou serial juridic. O producție italiană, „The Law According to Lidia Poet”, în traducere „Legea Lidiei Poët”, se lansează pe 15 februarie 2023.

Acest serial este o dramă procedurală ușoară, bazată pe o reinterpretare a poveștii adevărate a Lidiei Poët, prima avocată din Italia.

„Legea Lidiei Poët” este un serial format din 6 episoade. Pe Netflix, acesta este prezentat ca fiind un serial polițist, un program tv de mister ingenios, motivațional și plin de suspans.

În rolul personajului titular se află Matilda De Angelis. Tânăra actriță, în vârstă de 27 de ani, este o vedetă italiană în ascensiune. De Angelis a jucat alături de Nicole Kidman și Hugh Grant în „The Undoing”.

The Undoing (2020) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cine sunt actorii din distribuție

Pier Luigi Pasino îl interpretează pe Enrico Poët, fratele Lidiei, în timp ce Sara Lazzaro și Sinéad Thornhill o interpretează pe Teresa Barberis, soția lui Enrico, și, respectiv, pe Marianna Poët, fiica lor. Dario Aita este Andrea Caracciolo, iar Eduardo Scarpetta îl interpretează pe jurnalistul avangardist Jacopo Barberis.

Matteo Rovere („Romulus“) a regizat împreună cu Letizia Lamartire („Baby“). Serialul, produs de compania Groenlandia a lui Rovere, care face parte din Banijay Group, este scris de Guido Iuculano, Davide Orsini, Elisa Dondi, Daniela Gambaro și Paolo Piccirillo.

The Law According to Lidia Poët – Legea Lidiei Poët – NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Ce poveste spune serialul Netflix Legea Lidiei Poët

Potrivit sinopsisului prezentat de Netflix, noul serial italian din portofoliul platformei de streaming spune povestea Lidiei Poët, o tânără avocată din Torino. Acțiunea are loc spre finalul secolului al XIX-lea.

O decizie a Curții de apel de la Torino declară ilegală admiterea Lidiei Poët în barou, împiedicând-o astfel să practice avocatura pentru simplul fapt că este femeie. Fără bani, dar plină de mândrie, Lidia obține o slujbă la firma de avocatură a fratelui ei, Enrico, și se pregătește să facă apel pentru a anula hotărârea curții.

Folosind o abordare extrem de modernă pentru acele vremuri, Lidia oferă asistență unor suspecți, căutând adevărul dincolo de aparențe și de idei preconcepute. Cumnatul ei, Jacopo, un jurnalist misterios, îi strecoară informații și îi arată universul ascuns care pândește din spatele imaginii extravagantului Torino.

Primul trailer al serialului italian de pe Netflix

Sursa foto: Netflix, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton